Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
A csudába, kimentem a konyhába érte, de mire behoztam már Cuba Libre lett belőle
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vladi: Tudnál írni konkrét példákat általad értelmesnek tartott beszélgetést generáló témákra? Nem azért mert én nem tudnék, hanem hogy lássam hogy Te konkrétan miről szeretnél, ha mondjuk varázsütésre(nyilván nem lehet) mindenki hasonlóan szerinted értelmesnek mondhatóan szólna hozzá. A 20 előtti OT-kben még nem voltam itt, viszont azok az emberek már 95%-ban nem látogatják aktívan az OT-t, másrészt nincs kedvem visszakeresni, meg hát új témák kellenének, nem a régiek ismétlése(esetleg aktualitását vesztették) Tényleg csak példák kellenének. Én magam tartom annyira értelmesnek, hogy el tudjak beszélgetni kellően komoly, de nem szakmai témákról is, de nem biztos hogy a napi robot, meg a melóban való komlyságnak való megfelelés után itt is erre vágyom. Lehet hogy itt éppen szarásról, pinákról, meg piálásról szeretnék nagyon komolytalanul beszélgetni inkább, mert azt napközben nem tehetem meg. Lásd még: "Fáradt Gőz"

Na nem ragozom tovább, úgyis érted a kérdést már az első sortól is.Hosszabbítás
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)