Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
tudnek irni eppenseggel, de nem akarok, nem is fogok
nem feltetlen az tesz ertelmesse, vagy tartalmassa egy beszelgetest, ami a beszelgetes targya, hanem a beszelgetofelek mondanivaloja
peldat azert sem hozok, mert akkor kellenek egy ellenpelda is, es azzal itt joesellyel megsertenek egy-ket embertmondjuk, hogy a te irasaid tobbnyire jo alapot adnanak egy tartalmas eszmecserehez
es nem a tartalmuk miatt, hanem mert nem ugy irod be, hogy "ma sem dugtam", s nem minden nap (elnezest, ha ezt offenzivnek talalod, nem annak szantam)szoval beszelgess csak amirol akarsz, de ha valaki nem kepes masfel szonal tobbet osszekapcsolni ertelmesen, akkor arrol igenis ilyen velemenyem lesz es igenis el fogom mondani
akinek nem tetszik, az igy jart, tudom sajnalni (amig bennuk is ennyi tolerancia van, addig bennem sem nagyon lesz tobb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hoztam magamnak