Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
nem ertem, miert titulalod gerinctelensegnek, hogy egy hirtelen, indulatbol szuletet hozzaszolast (sajnos megesik velem az ilyesmi), annak remenyeben, hogy az illeto meg nem latta (tudom, ezt meg alszentsegnek fogod nevezni) modositok, a helyzet sulyosbitasat elkerulendo
arra pedig, hogy szerinted mi ertelmetlen harc, vagy hogy milyen kozhelyeket tudsz elohuzni rarsolyodbol, megint csak annyit tudok mondani, messzirol nem erdekel a velemenyed, akar meg is tarthatod magadnak
amugy tisztaban vagy vele, hogy az az erveles, miszerint "igen, ez egy forum, nem ez a celje, nem erre van kitalalva, de lehet igy is, kb olyan, mintha az alabbi szituacioban az alabbi ervelest hozna fel valaki?
szituacio:
eppen a konyhadban tartozkodol, a frissen elkeszitett vacsoradat fogyasztod jo etveggyal, mikor valaki belep a helyisegbe, felgugol az asztalra es eleget tesz a termeszet hivasanak
ez persze beloled nemtetszest valt ki, jelzed is fele nemtetszesederveles:
"lehet, h nem célja. Sőt. Tutira nem." (post-od nyitomondata)
de itt is ugyanugy ki tudom szarni magam, mint a wc-n
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest