Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mindennek van célja. legalábbis eddigi életemben minden rossz (vagy legalábbis a fontosabbak) mind jóra fordultak. a melóhelyen is. egy szuper helyen kezdtem, nagy összetartás, de át kellett mennem egy másik osztályra, ami ennek az ellentéte volt. viszont vittem magammal az ott "megtanult" dolgokat, és erőltettem, amennyire tudtam. miután egyre többen elfogadták, és a főnök se baszogatott érte, jött a vezetőcsere, és most ismét ugyan annál a nagyfőnöknél vagyok... csak épp közben a másik oldalról is tanultam sokmindent. úgy érzem így utólag, hogy a sok kellemetlenséggel együtt jobban jártam, hogy át lettem téve a "mindenki által utált" osztályba.
kb. 2 héttel ezelőttig azt hittem, nem lehet olyan, hogy legalább pár óránként ne jöjjek fel a ph-ra. a reggeli mellett végigolvastam az off éjszakai termését, meg írtam is. aztán az informatikai szabályzat erőteljes emlegetésse mellett a vezér bekeményített, azóta a netre alig mentem fel, és a melóhelyről nem ph-ztam. viszont sokkal többet tudtam dolgozni, és már a jelenleg futó 4 témám mindegyikének látszik a vége. a ph-ra csak délután/este jut időm... de ha lesz egy szusszanásnyi időm, akkor lehet, hogy ismét napközben is megoldható lesz a kultúrált feljövetel.
úgyhogy fel a fejjel, próbáld meg meglátni a kihívást, és ne menekülj előle.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos fejegységek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hardcore café
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest