Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeges
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
1. válts bankot, ebbe' a szabad világba' még ezt is megteheted

2. a bankok bizony jogszabályok mentén működnek, max kihasználják, hogy az ügyfél nem megy a pszáf-hoz minden aprónak tűnő problémával. mint fent írtam, én is megtapasztaltam, hogy egyes bankok szeretnek ülni ügyfél pénzén, de ha ez bizonyítható, akkor csúnyán meg lehet büntetni a bankot, és az mnb hál'stennek hajlik is rá, hogy szankcionáljon ilyen ügyekben. www.pszaf.hu vagy www.mnb.hu tehet az ügyben.
3. mer' az elszámolásokat végzőknél is emberek dolgoznak, akik hogy-hogy nem, nem szeretnek éjjel dolgozni. egyébként meg van még egy tényező, hogy a banki rendszereknek is szükségük van időre az üzleti nap zárásához/nyitásához, amikor óhatatlanul "üzemszünet" van bizonyos szempontból (mondjuk kártyás tranzakciók ekkor is működnek). persze ez a szünet nem délután négytől másnap reggelig tart.
szerk: #29701: igen, jogtalanul. meglepő, mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)