Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Sajna két napom kimaradt mikor Temesváron voltam, de odáig játékszinten is jól álltam...
kb 6-ról 19. helyre csúsztam. Klánban is jól állok, de ott is megelőztek sajna. Most gyúrok egy dologra, talán abban jó leszek. De csúnya is lenne ha nem lennék jó helyen, hisz ott voltam mikor még csak épphogy tesztelődött a motor. Mondhatni egy kis részem volt a megszületésében ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
kb 6-ról 19. helyre csúsztam. Klánban is jól állok, de ott is megelőztek sajna. Most gyúrok egy dologra, talán abban jó leszek. De csúnya is lenne ha nem lennék jó helyen, hisz ott voltam mikor még csak épphogy tesztelődött a motor. Mondhatni egy kis részem volt a megszületésében ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)