Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Igyál meg előtte vagy két-három kanálnyi olívaolajat, vagy ha bírod az ízét, akkor akár többet is, de nagyon sokat ne, mert hashajtóvá válhat. Ha eltalálod a mennyiséget, akkor arra az időre, mikor a gyomrodat marná, egy kis védőréteget képez a gyomrodban, így nem kezdi egyből ki. Persze a hatása semlegesedik a gyomorsav hatására, így sokáig és erősen nem tart ki, de hirtelen sokkot megakadályozza. (berúgást szintén kitolja vagy 1 órával, de utána duplán üt
)
Vagy másik lehetőség, kérsz gyomor/nyombélfekély kezelésére szolgáló gyógyszert, az egy 2 hetes kúrával úgy megerősíti a belső szervek falát, hogy nem lesz olyan chilli ami kikezdi
Nekem gimiben nyombélfekélyem volt, még a sima sós kajától, meg a gyomorsavtól is borzalmasan fájt, aztán doki megtükrözött, mondta hogy miújság, írt gyógyszert, még kétszer, tavasszal meg ősszel előjött, mindig 2 hetes adagot rányomtam, azóta egészségesebb mint volt.. 
De ha boltban veszel sima méregzöld erőspaprikát, és lazán harapsz előtte belőle kettőt, vagy miközben kanalazod, szerintem jobb hatása van mint bármely fűszernek. És nem a gyomorbvan, hanem a szádban fejti ki nagyrészt a hatását, mivel friss. Vagy szerzel kapszaicin-kivonatot, és azzal öblögetsz
Csak utána a nyelveden az ereket cseréltesd ki 
Én is szeretem a csípőset, de azt nem ami már roncsolja a sejteket..

mod: vagy még egy ötlet: előtte rágj szét egy gerezd kínai származású erős fokhagymát(ha szereted több is lehet) egyrészt jó étvágyat csinál, másrészt nagyon hirtelen lebontja a nyálkahártya védelmét. Javasolt sorrend lehet ínyancségből: Torma rágcsálás(nagyon hirtelen nagyon kevés ideig tart a sav hatása), majd hagymarágás(mérsékelten fejti ki hatását, de tovább tart a sav), fokhagyma(lassan fejti ki hatását, de jóval tovább tart, valami vegyület, nem tiszta sav) végül erőspaprika rágcsálás(lassan, de annál hosszabb ideig tartó hatást okoz a kapszaicin) ebben a sorrendben fogyasztva, a vége felé már elég veszélyes, akár szövetkárosodást is okozhat, mert mire a paprikához érsz, a nyálkahártyáról már lebontották a savak az összes védőanyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
Nekem gimiben nyombélfekélyem volt, még a sima sós kajától, meg a gyomorsavtól is borzalmasan fájt, aztán doki megtükrözött, mondta hogy miújság, írt gyógyszert, még kétszer, tavasszal meg ősszel előjött, mindig 2 hetes adagot rányomtam, azóta egészségesebb mint volt..