Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Renderképek a Z Fold8 friss specifikációja mellé
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Hááát... Kábítószert még nem próbáltam ( hacsak a lábszag nem számít annak
) és nem is tervezem a kipróbálását - annak idején megpróbálkoztam a Hose Siva féle agykontrollal, de kevés sikerrel - egyszerűen hiába próbáltam teljesen ellazulni, nem sikerült... Nem jutottam el odaáig, hogy ki tudjam üríteni az elmémet... Talán csak nem tudtam kellőképpen koncentrálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asztali PC i7 13700K RX 7900 GRE 32GB DDR5 1TB NVME
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és nem is tervezem a kipróbálását - annak idején megpróbálkoztam a Hose Siva féle agykontrollal, de kevés sikerrel - egyszerűen hiába próbáltam teljesen ellazulni, nem sikerült... Nem jutottam el odaáig, hogy ki tudjam üríteni az elmémet... Talán csak nem tudtam kellőképpen koncentrálni...