Hirdetés
- Apple Watch
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Telemax GSM Szerviz Kft.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a teaerdő találkák jók... csak kicsik, és gyakorlatilag ugyan azok az emberek vannak ott. nagy előnye, hogy ők alaposan megismerik egymást. viszont egy nagyobb városban egy nagyobb, több hete szervezett tali, vagy egy országos tábor, vagy éttermi összejövetel... az más. más a hangulat, ha nem fél napos, akkor van esélyed majdnem mindenkit valamennyire megismerni. az első táborba mint résztvevő voltam ott, előtte senkit nem ismertem a csapatból (jó, ez így nem igaz, 1 embert előtte 1x már láttam). azóta 2-nek a szervezésében amennyire tudtam, benne voltam. bár anyagilag mínuszban szálltam ki belőlük, megérte, mert olyan élményekkel lettem gazdagabb, amit nem lehet megfizetni. azzal együtt, hogy természetesen voltak dolgok, amiket jó lett volna elkerülni. mindig vannak.
és egy ilyen összejövetel után az ember máshogy olvassa az ott megismertek hsz-eit.
a fórum alakításáról: teljes mértékben egyetértek vladival, valóban, ha eleget koptatja az ember a billentyűzetet, akkor talán előbb-utóbb lesz foganatja. nemrég páran ennek megvalósulására is kaptunk ígéretet a legmagasabb körökből. úgyhogy elő az értelmes ötletekkel, és javítsuk a prohardvert.
a moderációt, és a moderálási elveket pedig lehet kritizálni, amennyiben működő megoldást is kínál a kritizáló. mert az "így nem jó" című dolgokkal a modok is tisztában vannak... cak lehet, hog jobbat ők se tudnak.
#17640: es ha magad is ketled, hogy van a dolognak ertelme, miert nyugszol bele ily szepen, sorbaallva? mitobb, miert zavar, hogy mas nem?
akkor a lényeg nem ment át. vagy rosszul fogalmaztam. nem nyugszom bele, ha süllyed a színvonal, csak amíg nem látom, hogy értelmesen tudom növelni, nem sok értelmét látom belenyúlni. lehet, hogy pont a te hozzászóláésod kellett. lehet, hogy ha a modkeres beírás során épp ott van valaki, akkor az egész nem jut el eddig. lehet, hogy most elindul valami... de lehet, hogy csak szalmaláng volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Apple Watch
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest