- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a teaerdő találkák jók... csak kicsik, és gyakorlatilag ugyan azok az emberek vannak ott. nagy előnye, hogy ők alaposan megismerik egymást. viszont egy nagyobb városban egy nagyobb, több hete szervezett tali, vagy egy országos tábor, vagy éttermi összejövetel... az más. más a hangulat, ha nem fél napos, akkor van esélyed majdnem mindenkit valamennyire megismerni. az első táborba mint résztvevő voltam ott, előtte senkit nem ismertem a csapatból (jó, ez így nem igaz, 1 embert előtte 1x már láttam). azóta 2-nek a szervezésében amennyire tudtam, benne voltam. bár anyagilag mínuszban szálltam ki belőlük, megérte, mert olyan élményekkel lettem gazdagabb, amit nem lehet megfizetni. azzal együtt, hogy természetesen voltak dolgok, amiket jó lett volna elkerülni. mindig vannak.
és egy ilyen összejövetel után az ember máshogy olvassa az ott megismertek hsz-eit.
a fórum alakításáról: teljes mértékben egyetértek vladival, valóban, ha eleget koptatja az ember a billentyűzetet, akkor talán előbb-utóbb lesz foganatja. nemrég páran ennek megvalósulására is kaptunk ígéretet a legmagasabb körökből. úgyhogy elő az értelmes ötletekkel, és javítsuk a prohardvert.
a moderációt, és a moderálási elveket pedig lehet kritizálni, amennyiben működő megoldást is kínál a kritizáló. mert az "így nem jó" című dolgokkal a modok is tisztában vannak... cak lehet, hog jobbat ők se tudnak.
#17640: es ha magad is ketled, hogy van a dolognak ertelme, miert nyugszol bele ily szepen, sorbaallva? mitobb, miert zavar, hogy mas nem?
akkor a lényeg nem ment át. vagy rosszul fogalmaztam. nem nyugszom bele, ha süllyed a színvonal, csak amíg nem látom, hogy értelmesen tudom növelni, nem sok értelmét látom belenyúlni. lehet, hogy pont a te hozzászóláésod kellett. lehet, hogy ha a modkeres beírás során épp ott van valaki, akkor az egész nem jut el eddig. lehet, hogy most elindul valami... de lehet, hogy csak szalmaláng volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire One 12" Win10
- Apple Watch ULTRA 49mm cellular gyönyörű, 2026 május 30-ig Apple garancia! Akku 86% Fulldoboz!
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Garanciás Acer Nitro V15 15,6"FHD/165Hz/Ryzen 7 7735HS/32GB DDR5/1TB SSD/RTX 4060 8GB/beszámítás van
- Macbook pro 16 2019. I9/32gb ram/512gb ssd/ Amd radeon 4gb
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest