Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Nekem utoljára kölyökkoromban volt ilyen, mint olvashattátok, de miért ne lehetne igaz...

Még 2001-ben Prágában egy haverom mindenáron zöldet akart venni, de nem tudott angolul, ezért én tolmácsoltam neki. Kaptunk egy tippet, hogy az egyik butikban van ilyen, persze letagadtak mindent, ismeretlenek voltunk, haverom viszont nem akarta annyiban hagyni, úgyhogy kézzel-lábbal győzködte a csajokat. Én meguntam, nekiálltam a pólókat nézegetni, mikor egyszercsak valaki meglökött. Megfordultam és ott állt Dustin Hoffman, egy szakadt pólóban meg farmerban
Mókás volt, elnézést kért, reflexből jött, hogy semmi gond, aztán továbbálltunk.Jaaa azt akartam az egészből kihozni, hogy pl vele szívesen dumálnék. Vagy pl Tom Hanks-szel, de persze nem szaladnék el Al Pacino, De Niro elől sem. Viszont hogy a csajok közül kivel dumálnék... Scarlett Johansson egyértelmű

Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mókás volt, elnézést kért, reflexből jött, hogy semmi gond, aztán továbbálltunk.