Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Én meg is "szereztem" pont azért, mert nekem is nagyon tetszik. Mármint a zene.
Mikor elkezdték játszani a moziban, egy haverom mondta hogy menjünk el megnézni...mondom hááát, gyerünk, bár nem szeretem a kosztümös mesefilmeket. Aztán megnéztük, és úgy jöttünk ki, hogy ez kegyetlen jó volt. Azóta nagy rajongója vagyok, és szerintem kegyetlen jól összerakták a filmet, szereplőstől, zenéstől, történetestől.
De most így negyedóra után valóban teljesen, de teljesen máshogy jön át szinkronnal mint eredetiben. Nagyon nagyok a színészek, a szinkron meg nagyon semmilyen. Pl hova tűnt a konstans részeg hangsúly? Áh, azért megpróbálom élvezni..
És ja, szerintem Depp legjobb filmje, de legalábbis tuti az első háromban van. Nagyon nagyon eltalálta a karaktert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)