Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Én is szeretnék valamit letenni az asztalra. Ami legjobban zavar az az, hogy imádom bütykölni a gépem. Ez még nem is lenne akkora nagy probléma, de mivel szinte egyfolytában könyékig vagyok benne szinte törvényszerű, hogy elrontsak valamit. Aki nem dolgozik nem is hibázik alapon ugyebár. Faterom meg folyton csesztet mikor gépet szerelek és már ettől is felmegy a pumpa az agyamban, aztán mikor elejtem a csavarhúzót vagy elgurul egy csavar már durran is az agyam. Ha meg valamit elszúrok már igazolva látja a tézisét, hogy tudta hogy el fogom cseszni és hogy nem szabad a kezembe semmit adni mert úgyis csak elrontom. Meg mekkora egy barbár állat vagyok hogy elhajlítom a halott hálókártyát(ami megjavult időközben hm). És ugye mint ilyen eléggé kenem a hardvereket, legalábbis a vgakat procikat deszkákat meg ramokat meg hűtőket. Cd dvd írókhoz meg fényképezőkhöz sajna hülye vagyok
Naszal egész nap ott turkászok és mivel elcsesztem már pár dolgot nem adnak a véleményemre. Aztán meg sík ideg vagyok, hogy hogy lehetnek ennyire hülyék a saját családtagjaim, mikor én sokkal jobb megoldást tudtam volna.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Harcművészet topic
- Suzuki topik
- Autós topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Naszal egész nap ott turkászok és mivel elcsesztem már pár dolgot nem adnak a véleményemre. Aztán meg sík ideg vagyok, hogy hogy lehetnek ennyire hülyék a saját családtagjaim, mikor én sokkal jobb megoldást tudtam volna.