- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple AirPods Max - a legjobbat a hallgatóságnak
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Én is szeretnék valamit letenni az asztalra. Ami legjobban zavar az az, hogy imádom bütykölni a gépem. Ez még nem is lenne akkora nagy probléma, de mivel szinte egyfolytában könyékig vagyok benne szinte törvényszerű, hogy elrontsak valamit. Aki nem dolgozik nem is hibázik alapon ugyebár. Faterom meg folyton csesztet mikor gépet szerelek és már ettől is felmegy a pumpa az agyamban, aztán mikor elejtem a csavarhúzót vagy elgurul egy csavar már durran is az agyam. Ha meg valamit elszúrok már igazolva látja a tézisét, hogy tudta hogy el fogom cseszni és hogy nem szabad a kezembe semmit adni mert úgyis csak elrontom. Meg mekkora egy barbár állat vagyok hogy elhajlítom a halott hálókártyát(ami megjavult időközben hm). És ugye mint ilyen eléggé kenem a hardvereket, legalábbis a vgakat procikat deszkákat meg ramokat meg hűtőket. Cd dvd írókhoz meg fényképezőkhöz sajna hülye vagyok
Naszal egész nap ott turkászok és mivel elcsesztem már pár dolgot nem adnak a véleményemre. Aztán meg sík ideg vagyok, hogy hogy lehetnek ennyire hülyék a saját családtagjaim, mikor én sokkal jobb megoldást tudtam volna.
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Naszal egész nap ott turkászok és mivel elcsesztem már pár dolgot nem adnak a véleményemre. Aztán meg sík ideg vagyok, hogy hogy lehetnek ennyire hülyék a saját családtagjaim, mikor én sokkal jobb megoldást tudtam volna.