- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Viszlát #4685 üzenetére
profik és udvariasak? ejj ha, akkor nagy mázlid volt, eddig velem mindig parasztok és flegmák voltak, no meg mindenkivel, akit ott kiszolgáltak előttem.
remélem garanciális problémád nem lesz velük.
egyébként ilyen téren a gaia nagyon jó hely. egy kedves fotós lány szolgált ki minket, hátsó udvarban engedte kipróbálni az összes L-es obit
árban még a 220volt is jó, ott is nagyon kedvesek voltak, fél órát nyomogattam a 400 és a 30d-t egy rossz szót nem szóltak -
Hydra SR
addikt
válasz
Viszlát #4685 üzenetére
Nem tudom, hogy DSLR kiegészítőkben milyen árai vannak de kompaktban és DSLR vázban ők talán a legolcsóbbak. Garanciára és egyéb ügyintézésekre szoktak panaszkodni a vásárlóik. Szóval nagyjából pont az ellenkezője, mint amit te tapasztaltál
Én még nem vásároltam náluk, csak egyszer-kétszer érdeklődtem és az derült ki számomra amire számítottam: aki a pult mögött áll annak lövése sincs a témához, szerintem simán átveszik a Tescoból a kasszást eladónak.
Azért amíg csak ígérik,hogy meglesz és nincs a kezedben addig ésszel a kijelentésekkel -
Dare2Live
félisten
válasz
Viszlát #4673 üzenetére
meglepő, nincs az oldalukon. Pedig a sima egy gyakran keresett, sok darabban eladott lencse míg a DO nem. Mármint MOon.
imho kérdezz rá személyesen. nagyon meglepne ha az egyik nagy forgalmazónak pont ebből nemlenne, vagy nemszerezne be neked.
és rebate is van rá bolondok napjátol.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest