- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Lehet én értettem félre valamit, de én végig a VC-re gondoltam ami meg Tamronnál a VR-t(képstabi) jelenti.
Snakeiboy: Ilyesmi véleményre voltam kiváncsi!
55-105 közötti tartományt leginkább portrénál használnék. De asszem értem mire célzol, (Azért csak hiszem mert nem használtam még a 18-105öt eddig, csak megvettem kitben.) nem rossz dolog az ha nem kell folyton cserélgetni az obit.
Eddig am nikon18-55 használtam (azzal is meg voltam amugy elégedve, kivétel a kotyogos összeszerelést) de ahhoz képest gondolom előrelpés lesz. Legalábbis ennyi pénzért remélem.
A telével kapcsban a sportfotónál se lőnék nagyon 15m-nél távolabbi témát/alanyt. Azért had kérdezzem meg a Nikon 70-300 alatt a VR-es változatot érted? Csak mert az 2x-3x annyi mint az 55-200. A VR nélküliről meg nem olvastam jókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
55-105 közötti tartományt leginkább portrénál használnék. De asszem értem mire célzol, (Azért csak hiszem mert nem használtam még a 18-105öt eddig, csak megvettem kitben.) nem rossz dolog az ha nem kell folyton cserélgetni az obit.