Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
role_of_72
tag
válasz
gyululus
üzenetére
Szia!
Az általad említett obi (még nem próbáltam, de a tulajdonságai alapján) elegendő fénynél alkalmas lehet hobbi szintű természetfotózásra. Koncertre viszont - ezt tapasztalatból mondom - ez a fényerő kevés..
Egy esti koncerten, még ha a színpad be is van világítva, vagy bemozdulnak a művészek (azon a stabi sem segít), vagy min. ISO 1600-ra lesz szükség, ami már nem túl rózsás a képminőségre nézve..
Ahogy én néztem, koncertre F2.8 fényerő legalább kell. Én spec egy M42-es, 58mm-es Helios obit használok erre, F2 fényerővel. Közelebb kell vele menni ugyan, de egy fényerős teléhez képest ingyen van és egész jó.
Rem tudtam segíteni, én ennyire vagyok jártas a dolgokban, mások lehet okosabbak.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit GTR Mini okos óra
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Üdv!