Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
alapvetően nincs gondom a használttal sem, csak eddig nem igazán találtam normális ajánlatot sajna
bár most nézegetem ezt a Canon EF 28-135-öt (69-ért) meg a Canon EF 24-85-öt (55-ért), nem tűnnek rossz vételnek. ezek mellé még talán beleférne valami nagyobb látószögű is, ha éppen szükségem lenne rá. bár most ahogy olvasom a CA és hordó torzítás tekintetében nem olyan jók sajna.
ezeknek a régebbi obiknak amúgy van valami hátránya egy modern gépen? vagy teljesen kompatibilisek?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bár most nézegetem ezt a Canon EF 28-135-öt (69-ért) meg a Canon EF 24-85-öt (55-ért), nem tűnnek rossz vételnek. ezek mellé még talán beleférne valami nagyobb látószögű is, ha éppen szükségem lenne rá. bár most ahogy olvasom a CA és hordó torzítás tekintetében nem olyan jók sajna.