- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
válasz
eastsider
üzenetére
A nagylátók közül nekem is a Sigma a szimpatikusabb. Nem véletlenül van az sztem, hogy nem nagyon lehet látni Tamron 10-24-et. Ettől függetlenül még nem zárom ki mint alternatívát.
De most a fő problémám az, hogy Tamron 17-50/2.8 vagy Sigma 24-70/2.8. vagy még elcsábultam egy 70/2.4 Limitedre is. De már kéne egy normális alapzoom."am meg a kezecském nem akar lenni csaarhúzó
bár egy nagylátónál majdhogynem mindegy"
Ezt a mondatot nem éppen értem. Attól még van AF mert "csavarhúzós" megoldás. Tudtommal a Nikonnál is a Dx0 kategóriába és fölötte van vázba épített motor (és az ugyanilyen megoldás mint a Pentax) és pl az 50/1.4 G-nél meg a 35/2 G-nél csak így van AF (persze ezt most fejből írtam mert elég lassú most a net
szóval nem biztos ,hogy pont ezek az obik, de azt tudom, hogy van amelyikbe nincs beépített AF motor).Szerk.:
Gondoltam, hogy nem az igazi ez a Tamron, mert akkor azért többet hallottunk volna róla. Eléggé általános, hogy az a Sigma 10-20 jó minőségű cuccként van számon tartva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 11/14 mag, 36 GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA 0383AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bár egy nagylátónál majdhogynem mindegy"
szóval nem biztos ,hogy pont ezek az obik, de azt tudom, hogy van amelyikbe nincs beépített AF motor).