- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Ren Hoek
üzenetére
A fotós tudását - pontosabban csak és kizárólag annak a technikai részét - meg lehet ítélni ennyiből természetesen, de itt jobbra-balra botránkozni, és főleg csámcsogni rajta, igen érdekes dolog. Ilyenkor jön rá az ember, hogy a különböző bulvárműsorok és szennylapok miért is élhetnek meg. Mindegy. És attól, hogy a fotós tudásának technikai részét meg tudjuk ítélni még nagyon nem tudjuk, hogy milyen ember is ő. Így mellékesen.
"Lehet jó meglátásai vannak a fotózásról, de akkor miért nincs igénye arra, hogy legalább a teljesen alapokat megértse? (nem is értem hogy hogy lehet komolyanvenni a fotózást ilyenek nélkül)"
Mert nincs rá igénye. És akkor mi történik? Ha neki az okoz örömet, hogy beállítgatja a modelleit és kész, akkor ezt már ne is tehesse és ezt ítéljük el? Ítéljük el és botránkozzunk, csámcsogjunk rajta, hogy hogy képzeli, hogy nem foglalkozik olyannal, ami nem érdekli? Ne érdekelje, kattintgasson, örüljön neki, okozzon neki szép perceket a fotózás így is. Mindegy, én kiszálltam, nem nekem való ez a vita.
skiny83:
Most nem néztem meg ezt a videót, jó rég tettem, hónapokkal ezelőtt. Nem emlékszem bécsi kapus nagyképűségre, de lehet csak nem emlékszem már rá, majd megnézem újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- OLED monitor topic
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- BestBuy topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest