Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiny83
aktív tag
Na akkor én kérek elnézést, hogy meg mertem említeni nem gondoltam, hogy ekkora vita keveredik belőle. Nekem semmi bajom azzal, hogy milyen gépet/obit használ. Nem vagyok irigy. Ezzel az erővel a dslr-t használó emberek 95%-át irigyelhetném. Engem sokkal jobban zavar, hogy amíg elő nem álltak a kérdésekkel addig akkora arca volt mint a bécsi kapu. Ezek után még azt az embert írta le aki őt segítette. Na ez a paraszt dolog szerintem. És miután kigyulladt a vesztettem felirat a homlokán azután hátrált ki azzal a szöveggel, hogy neki még sokat kell tanulnia. Kb annyi bajom van vele mint john-nak a tibor gyerekkel.. Kurva kezdő vagyok de nem becsmérlem senki előtt azokat az embereket akiktől esetleg tanulhatok. Mégegyszer bocs mindenkitől. Zita tőled is ha esetleg olvasod.
Amúgy: Ha esetleg úgy alakulna. rövid IS kitobi helyett mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- AMD FX
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs