Hirdetés
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- MWC 2026: Érkezik a 8849 ötödik Tank strapatelefonja
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiny83
aktív tag
Na akkor én kérek elnézést, hogy meg mertem említeni nem gondoltam, hogy ekkora vita keveredik belőle. Nekem semmi bajom azzal, hogy milyen gépet/obit használ. Nem vagyok irigy. Ezzel az erővel a dslr-t használó emberek 95%-át irigyelhetném. Engem sokkal jobban zavar, hogy amíg elő nem álltak a kérdésekkel addig akkora arca volt mint a bécsi kapu. Ezek után még azt az embert írta le aki őt segítette. Na ez a paraszt dolog szerintem. És miután kigyulladt a vesztettem felirat a homlokán azután hátrált ki azzal a szöveggel, hogy neki még sokat kell tanulnia. Kb annyi bajom van vele mint john-nak a tibor gyerekkel.. Kurva kezdő vagyok de nem becsmérlem senki előtt azokat az embereket akiktől esetleg tanulhatok. Mégegyszer bocs mindenkitől. Zita tőled is ha esetleg olvasod.
Amúgy: Ha esetleg úgy alakulna. rövid IS kitobi helyett mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív álcázóval
- GoPro HERO 8 Black, full szett
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) - Újszerű -
- Eladó Nikon D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm 3.5-5.6, markolat, tartozékok egyben vagy külön
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest