Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
csak a gyerkőcről, lakásban csináltam képet, az meg nem tesztkép
inkább leírom a tapasztalatomat. képközépen f1.4 is teljesen jó. a képszélek állitólagos szar mivolta nekem egyáltalán nem tűnt fel, de még az is aki nagyon kukkol, f2-n már elégedett kell h legyen. az AF-je lehetne egy hajszálnyit pontosabb, ennyit tudok felhozni ellene. meg azt hogy nekem nincs ilyenem 
nesa, Oly-n a kisebb képkocka miatt a képszélek még ennyire sem jelenthetnek problémát. az ekv. 60-as látószög is jó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
inkább leírom a tapasztalatomat. képközépen f1.4 is teljesen jó. a képszélek állitólagos szar mivolta nekem egyáltalán nem tűnt fel, de még az is aki nagyon kukkol, f2-n már elégedett kell h legyen. az AF-je lehetne egy hajszálnyit pontosabb, ennyit tudok felhozni ellene. meg azt hogy nekem nincs ilyenem