Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
Persze, nyilvan tokjo egy ujszulott babanak aki kb egy hete van kint a mamaja hasabol a vakuzas.. tutira kellemes. Az elso a biztonsag es hogy jol erezze magat a baba. Van aki studiovakukkal fotozza oket is, o dolga. Refit nem szeretem.
Kornel, koszi.. agyalok meg ezen, Canon fele huzok az az igazsag. Rovidebb nem nagyon van ha jol tudom, de szerintem jo lesz, hataresetnek tunik. Persze jo lenne par fotozasra elvinni probalgatni de nem olyan vilagban elunk.

rumos, neked is koszi. Sigma ellen szolnak a szamomra idegesito dolgok, a boritas, a hangos af, h valtozik a merete.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest