Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt0017
tag
Helló!
Ugyan nem most szeretnék obit venni, de már nézegetem valószínűleg egy d7200 vázhoz. A büdzséböl két prime, a 35/1.8g és az 50 1.8g és egy használt tele kijönne mellé, mondjuk a tamron 70-200/2.8g. De ami nagyon gondolkodóba éjt, az a sigma 18-35/1.8 és 50-100/1.8 kombó, mindkettő használtan. Ahogy olvastam, kepminöségben verik a mezőnyt és ez a lefedettség nekem sokkal jobban is passzolna, nem igazán használom a jelenlegi 55-200-at sem 100 fölött (amit egyébként eladok a jelenlegi 3200-zal együt). Talán még a 2 prime mellé is passzolna az 50-100. Valakinek bármilyen tapasztalata ezekkel? Sokat hallani az af gondnokról, kockázatos lenne-e ebay-ről így rendelni? Lehet utólag jól kalibrálni őket? Mindenképpen csak jó minőségű objektívet szeretnék, nem akarok kétszer költeni köztes megoldás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest