Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Sziasztok! Tegnap megvasaroltam eletem elso fenykepezogepet, egy Nikon D3300ast.
Teljesen kezdo vagyok, igazabol nem ertek hozza, szoval sokat kell meg olvasgatnom. Ha esetleg tudtok valami olyan leirast, oldalt, ami segit a beallitasokban, peaktikakban azt megkoszonnem.Na de nem is ezert jottem ide, hanem mert, szeretnek majd hozza venni egy 18-105os objektivet, mert mondtam, hogy az egy baromi jo obi ds sokaig elleszek vele. Tudtok olyan oldalt mondani, amit erdemes bongeszni? Index forumon es jofogason kivul.
Varok valami jo vetelre nyarig 40k-ig, aztan ha nem lesz ennyiert, akkor majd veszek ujat, ha jol lattam 65k-tol kezdodnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest