Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
Köszönöm.
A történet lényege, h egy nagyon kedves ismerős hölgy, aki az Auto opciónál nem igazán lépett tovább, belezúgott a 300-as tele csodálatos világába, és fejébe vette, hogy neki még nagyobb kell, ergo megveszi EZT. Észérvek és az én kb. ~ 20 éves tapasztalatom és papolásom úgy tűnik nem elég, családi költségvetését teszi kockára
Ezt szeretném megelőzni, ha lehetne. Laptopon és FB-n kívül a képek máshol nem lesznek megnézve, előhívatva stb. Tudom, h aki hülye szenvedjen, de ez most nem az az eset, hogy behunyhatnám a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt szeretném megelőzni, ha lehetne. Laptopon és FB-n kívül a képek máshol nem lesznek megnézve, előhívatva stb. Tudom, h aki hülye szenvedjen, de ez most nem az az eset, hogy behunyhatnám a szemem.