Hirdetés
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbkmachine
aktív tag
válasz
kaposznyak
üzenetére
Én is amondó vagyok, hogy szerezz be egy 18-135 STM obit ezekre a cipekedős családi kiruccanásokra. Egyrészt képminőségben nem kell sokat beáldoznod, másrészt nem kell cserélgetned sem az obikat a nagy cipekedés közben. Én is 1db nagy átfogású obit hordok magammal a családi alkalmakon +pisztolytáska. Rájöttem, ha sok cuccal indulok neki, akkor nem használom ki őket, jóval kevesebbet fotózok. Ha egy darab obival vagyok, akkor mindenre lövök ami érdekes és otthon kidobálom ami nem kell. Így marad meg egy csomó családi emlék, ami egy nagy felszerelés mellett simán elveszne. Én külön választom a célzott, előre eltervezett fotózást és a családi programok közbeni spontán lövöldözést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Revolut
- Linux Mint
- Bitcoin topic
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest