- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbkmachine
aktív tag
válasz
kaposznyak
üzenetére
Én is amondó vagyok, hogy szerezz be egy 18-135 STM obit ezekre a cipekedős családi kiruccanásokra. Egyrészt képminőségben nem kell sokat beáldoznod, másrészt nem kell cserélgetned sem az obikat a nagy cipekedés közben. Én is 1db nagy átfogású obit hordok magammal a családi alkalmakon +pisztolytáska. Rájöttem, ha sok cuccal indulok neki, akkor nem használom ki őket, jóval kevesebbet fotózok. Ha egy darab obival vagyok, akkor mindenre lövök ami érdekes és otthon kidobálom ami nem kell. Így marad meg egy csomó családi emlék, ami egy nagy felszerelés mellett simán elveszne. Én külön választom a célzott, előre eltervezett fotózást és a családi programok közbeni spontán lövöldözést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- TP-link cuccok eladóak!
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter - Újszerű -
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest