Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AI Detector
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doni11
tag
Huuh. Köszönöm ezt a sok információt! Valahogy gondoltam,hogy a dsrl gépeket nem lehet kiváltani bridge gépekkel,annak ellenére,hogy a belinkelt típuson jó obi van.
Azt írta .DLL,hogy a K200-as nem tud élőképet,ennek mi az oka,pontosabban mit jelent? Nem elég nagy az érzékelőlapka mérete,vagy más miatt?
A másik,ami nem világos,hogy akkor mégsem muszáj a nagy átfogás a háttérelmosáshoz?
Egy pár videót megnéztem a témáról és azt láttam,hogy természetben való portrénál 1-2 méterre van a gép a személytől és mégis teljesen elmosódott a háttér. Ezek szerint rosszul gondoltam,hogy a tárgy méretének a függvénye a átfogás nagysága? Lehet,hogy elég egy kisebb obi is a gépemre?Most egy 18-55 3.5-5.6 kitt obi van a gépen,ami szerintem kevés célhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 3300 / 13700 expo )
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- GoPro Hero 11 Black akciókamera
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest