- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- MIUI / HyperOS topik
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab.m
senior tag
Ha két vázban gondolkodunk, akkor a 35+85 kombó elég jó. Nekem volt már egyébként 35+85 párosom, de annyira nekem nem jött be. Most 28+50 fix párosom van, és fölé 70-200, ezzel a trióval szoktam mostanában dolgozni, a 24-70et kicsit hanyagolom, pedig rohadt jó obi, de amit meg lehet oldani fixekkel, azt inkább azokkal csinálom, meg ugye van egy varázsa az 1.8-as nagylátós képeknek
Ha a Sigma kihozza a 24 1.4et 300 alatt, és pontos lesz a fókusza, akkor szerintem megveszem azt és el is adom a 24-70et... De ez már a jövő zenéje..
Amit én tudok tanácsolni idézőjelben, az a 70-200. Az szerintem nem nagyon hiányozhat egy fotós táskájából, ha melózik... A nagylátó és alapobi tartományban lehet sétálni és meglenni zoom nélkül, de amikor a tele kéne, az általában nem az a szitu, amikor szabadon mozoghatsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NIOH 3
- ASUS notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha a Sigma kihozza a 24 1.4et 300 alatt, és pontos lesz a fókusza, akkor szerintem megveszem azt és el is adom a 24-70et... De ez már a jövő zenéje..