- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Na, megérkezett a trió. Végül 1370 EUR lett a fizetendő. Nem az évszázad vétele, de szerintem korrekt.

A markolatot még váz hiányában nem tudtam kipróbálni, de látszólag nincs gond vele.

Az objektíveken minimális használati nyomok vannak, a lencséken nincs sérülés. Viszont relatíve porosak.

Még csak 1-2 tesztképet lőttem velük, hogy lássam rendben vannak-e. A 16-50-essel nincs gond láthatólag, viszont a 60-250 nem az igazi. Nem tudom, hogy mennyi köze van a vázhoz, de nem elég éles és részletes a kép még ISO100-on sem. Bár hozzáteszem, mind ez nyitott rekesz mellett.
Bridge-ben sem látszik az obi infó. Okozhat ilyen hibát ha a váz nem ismeri az obit?
Nem vagyok ilyen téren jártas, de szoktam látni, hogy ha firmware frissítés jön egy vázhoz, akkor az újabb objektívek is "szerepelnek" a listában.Még később tesztelem tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 02.23. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem vagyok ilyen téren jártas, de szoktam látni, hogy ha firmware frissítés jön egy vázhoz, akkor az újabb objektívek is "szerepelnek" a listában.