Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazából csak elfelejtettem át tenni P módba és mivel füles van rajtam nem figyeltem, hogy mennyire megy vagy épp nem megy.
Majd ma át kapcsolom, már a múltkor is tervben volt.
Az AB értékeket ezzel együtt változtatni kell vagy az maradhat, mert csak a ventit szabályozza? -
-
X Factor
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #12585 üzenetére
Sziasztok, lett nekem is RTX 5080-am végre, ami tok jo. Viszont 576.15-el folyamatosan crashel alaporajelen is wukong alatt.
Mas tapaszt ilyet? -
tomas51
senior tag
-
Busterftw
nagyúr
Jövő héten én is csatlakozom egy PNY 5080 OC-val, ha nem lesz semmi baja
Aztán megy el a PNY 4080. -
mumin007
tag
Hali!
Úgy nézem, legalább nem ROP hiányos a megvett VGA.
Tesztelés és személyes tapasztalatok majd később. Most nem kevés munka van. -
MastR
tag
Sziasztok! Nagyon tetszik nekem ez a kártya Gigabyte Aorus GeForce RTX 5090 Xtreme Waterforce WB. Szerintetek ennél olcsóbban meg tudom valahol venni?
-
válasz
mate.szimilk #12575 üzenetére
Nála pl.
-
válasz
TESCO-Zsömle #12572 üzenetére
Hasznos, de több száz ezret nem ér.
-
válasz
Walter_White #12569 üzenetére
Ha blokk kerül rá mindig a legolcsóbbat ajánlott venni.
-
RI/OS
addikt
válasz
Walter_White #12569 üzenetére
jó nekem meg olvasni kéne mielőtt írok
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok! Sikerült egy Inno 3D-t 1.259-ért lefoglalni az Alzán, (Már így is lélektani határom felett vagyok, és 1 összegbe nem is fizetek ennyit ki...) jövőhéten remélem már sikerül is átvennem.... viszont Kiváncsiságképpen, Ha a hűtést nem számítjuk, mert vizesblokk kerül rá, akkor érdemben van különbség a többi még extrémebb áru 1.4-1.5-1.6- 1.8 milliósok között? Hogy megéri a felárat?
-
Landon
addikt
Magyar Alza-n volt 5+ Astral LC 5090 - 1.51MM. Messze nem bajnok ár. 5 perc alatt fogyott el. Kíváncsi leszek hány köt ki apron.
-
Van készlet már relatív bőven
Sőt a héten még Zotac adag is érkezik egyik magyar nagykerbe vegyesen (5090/5080/5070TI/5070/5060TI)
Szóval kezd normalizálódni a helyzet, és most már nem fér el az Ipon féle extra árrés sem, ahogy telítődik a piac.
Alza ilyen szempontból meglepő számomra, mert régen jó áron adtak mindent, utóbbi időben viszont egyre többször látom azt ott is, hogy bőven extra profitos az ár. -
mumin007
tag
Sziasztok!
Megkaptam a rendelésem.
Remélem nem szívom meg vele.
A kérdésem annyi lenne, mi a helyes sorrend AMD-s VGA-ról (RX 6800XT) való átállás során?
DDU > kikapcsolás > VGA csere > nV driver install?
Illetve, melyik az az utolsó nV szoftver, amit érdemes telepíteni egy RTX 5080 alá?
Köszönöm! -
arabus
addikt
válasz
Impulsivex #12556 üzenetére
Ha a LOD-ot visszaállitod is?
A kis piros háromszög jelzi ha érvénytelen a pont.
-
Impulsivex
tag
Valaki használ UV profilt 5080-al? Alapon eléri a speed wayben a 10k-t , ami szerintem egész jó. nálam 3025 @ 925mV-al simán lefutnak a teszek
-
omfgk
veterán
válasz
Sontir Fel #12554 üzenetére
Mondjuk itt látszik is az ,hogy nem egy hűtésbajnok.
1800rpm, de 74 fok.
Külön-külön nem gond, de így együtt azért messze van attól ,hogy jónak nevezhető legyen.
Persze ha jó áron van akkor simán bevállalható.Lehet 70 fok felett nyugodtan, nem lesz annak baja, de ne ilyen ventilátor sebesség mellett. Vagy ha már ennyire pörög, a stock 360W mellett legyen 70 fok alatt.
-
Sontir Fel
őstag
válasz
VoltanIgor #12533 üzenetére
Én teljes mértékben elégedett vagyok vele (AMP). Fülessel szoktam játszani, nem hallom a hangját. Cyberpunk stabil 400/2000 oc mellett:
Habár lehetett volna kicsit olcsóbb, most hogy rendeződnek az árak, +200 eurót nem biztos, hogy megér a sima Zotachoz képest. Az 5 év garancia és a csatlakozó visszajelző miatt akkor is ezt választottam volna ha 1 árban van mondjuk az Astrallal vagy Vanguarddal.
A TAN szín is tetszik, egyedül az rgb csatlakozót nem értem miért a tetejére kellett tenni + fehéret válaszatni
-
omfgk
veterán
válasz
Busterftw #12547 üzenetére
A baj igazából a ventinél keresendő. Visszanéztem a mostani és előző gen-es kártyák tesztjeit (Zotac 4080, 4090, 5070Ti,5080). Mind egy picit hangosabb mint kéne az adott rpm-en. Tehát 1600 rpm-en tudják azt a zajszintet mint a többi gyártó 1800-on.
Ez meg szépen el is gáncsolja a Zotac kártyákat a noise normalised teszteknél.
-
Bossp
addikt
a linkemen ezt szedd le:
Note: The standalone version of Aura Sync Utility will stop receiving updates soon. The latest version is 1.07.84_V2
Illetve ezt a linket -
Alza Astral 5090.
Bár elég húzós 1.44 áron. -
válasz
Laraxior #12521 üzenetére
Amiatt volt fent, de végül BIOS-ba beállítottam a ventiket szóval utána töröltem is.
Eléggé megosztó program, sokak szerint a puszta fent léte is teljesítmény vesztéssel járhat...
Megnézem a ffodi ajánlását délután aztán, ha nem sikerül a betat elő keresnem akkor muszáj leszek feltenni rá. Az a problémám, hogy csak két színben fut a fénycsík. -
Bossp
addikt
Eskü jó
Más: tegnap FF 7 Rebirth közben egyik pályán durva stutterbe kezdett. Neki álltam utána járni és a Resizeable Bar-t kellett kikapcsolni. Na már most sok UE5-ös játék szeret microlaggolni (UE4-es is) lehet ez több játéknál is megoldás lehet rá. Ti hazsnáljátok a ResizeAble Bart? Már gyárilag bekapcoslva van a biosokban is. -
VoltanIgor
aktív tag
válasz
Sontir Fel #12504 üzenetére
Neked is Zotac van? Vélemény?
-
omfgk
veterán
Stabil verzió utoljára az 566.36 volt. Azóta minden béta.
Egyébként van Hotfix. Azt is tedd fel. Ott is kell az adat az Nvidiának.
https://www.techpowerup.com/download/nvidia-geforce-graphics-drivers/ -
Kerio
őstag
A csodálatos új driver óta elég gyakran feketére vált a windows hátterem. Másnak is csinálja ezt, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
-
Bossp
addikt
válasz
Találtgyerek #12505 üzenetére
80-ig nem kell aggódni 84-nél kezd el visszavenni 95 nél kapcsol.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
uzemidostala #12513 üzenetére
Ránéznék arra is, de már csak holnap, köszi szépen - bár ez még nagyobb dög, mint a mostani Gainward ahogy látom
-
Még két óra TLOU2.
Szerintem ez stabil lesz, legalábbis így 3 óra után annak tűnik. Amivel meg ez nem fagy ki a legtöbb nem fog. Kivéve PUBG.Más;
Astralon a led csíkot Armoury Craten kívül mással tudom állítani?
Le töröltem és nem is akarom vissza tenni, ha nem muszáj... -
uzemidostala
kezdő
válasz
VoltanIgor #12511 üzenetére
5080 gamerock van olcsobban, magyar boltbol, ha erdekel dobj egy uzit belinkelem.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
VoltanIgor #12511 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a magyar garanciához, akkor az aprón tudsz venni jóval olcsóbban.
-
VoltanIgor
aktív tag
580-ért volt ígérve. Itthon nemigen láttam olcsóbban - másmilyet sem nagyon.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
VoltanIgor #12508 üzenetére
Légy szíves teszteket csinálj majd, ha lesz időd!
Szabad megkérdezni, hogy mennyiért ígérte a bolt? -
uzemidostala
kezdő
válasz
VoltanIgor #12508 üzenetére
Mennyi lesz, ha szabad kerdezni?
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
Találtgyerek #12505 üzenetére
Köszi, ez nem tűnik rossznak, akkor teszek vele egy próbát (ha tényleg beszerzi a bolt az igért áron). Vaciláltam eközött, meg a Gainward Phantom között (ez van most is 4080-ban), de a plusz két év gari meggyőző érv, igaz, addig úgyis cserélni fogom, de az eladási áron talán dob.
Nem szoktam nagyon túlhajtani a kártyát, a mostani 4080-at picit alulfeszelve használom, kis tuninggal, és általában belövöm az fps-t is kártya izzadástól függően 72-100 FPS-re, 1440p 144 hz-en. Ez lesz a terv az újjal is, legfeljebb kicsit feljebb mászok FPS ügyileg.
-
Sontir Fel
őstag
válasz
deathcrow42 #12502 üzenetére
+ a butabiztos csatlakozó visszajelző
imádom
-
-
omfgk
veterán
válasz
uzemidostala #12498 üzenetére
Túlzás ,hogy jó.
Még a legdrágább Zotac hűtő se éppen top.
https://www.techpowerup.com/review/zotac-geforce-rtx-5080-amp-extreme/40.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Ukrajnai háború
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Windows 10
- További aktív témák...
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest