Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sontir Fel
őstag
válasz
kevike576 #12342 üzenetére
Nem oldja fel. Miert tenne? Tavaly augusztusban rendeltem valamit amit 2025 marcius 25-re igert szallitani. Elroppent az a par honap es aznap utalta vissza a penzt az amazon, amikor nem tudta teljesiteni.
A tobbieknek: barmikor elallhat a vasarlastol, a kezhezvetelt koveto 30 napban is - sot neha meg tovabb is. Szoval tul nagy kockazatot nem vallal. Max az elallas bejelentese es az utalas kozti idot.
-
-
ciricica
junior tag
-
-
-
-
Kerio
őstag
válasz
kevike576 #11302 üzenetére
Közben lett TUF is 1417390Ft
Egyébként melyik jobb választás? Palit Gamerock 1M3-ért vagy TUF 1M417-ért? Tudom, egyik sem, mert drága. De ha a különbséget nézzük, akkor melyik? Mert akkor visszamondom az Alzás Palit-t. -
tomgabor
senior tag
válasz
kevike576 #10426 üzenetére
Ipon a legdrágább bolt, nagy ritkán szokott lenni ilyen akció. A garancia trükközésről ne is beszéljünk, már 2018 óta megy, soha nem tudod mire mennyi van. 700k-s kártyára csak 2 évet adnak, a gyártói garancia az első mert külföldről jön, jogszabály csak opcionális mondták az árú-kiadónál. Garancia részlegen átírják neked 3 évre, de a profilodban letöltött jótállási jegyen 0 hónap szerepel.
-
PPatrik
aktív tag
válasz
kevike576 #10061 üzenetére
Egyrészt leellenőriztem az oldalt és nem úgy van ahogy írod, hanem korrekten számolnak a 27% áfával.
Másrészt, EU-n belül nem állhat elő legálisan 1,2*1,27-es eset. Ha jól tudom akkor ha a cég adott (10 ezer EUR, nyilván túllépik) érték alatt szállítanak EU-n belül külföldre, akkor szabad a saját országuk áfát felszámolni a külföldi EU vevőnek és utána már nincs további áfáztatás. Ha értékhatár fölött vannak, akkor viszont kötelező a helyi áfát felszámolni. (És nem a saját áfájuk fölött, azt úgy be sem tudnák vallani) -
DeathAdder
veterán
válasz
kevike576 #10010 üzenetére
80-as meg pláne, mióta kint az asusnál 1700-ért, a tuf meg már napok óta. 1 hónapja 2100 ért is pillanatok alatt elfogyott
vagy csak hirtelen sok lett belőle, miután 1 hónapon át csak a fapadot adagolták patikamérlegen
kíváncsi vagyok hova áll majd be a franchise modellek ára, mondjuk még mindig drága, a fapadok meg mehetnek msrp köré
-
BeZol
őstag
válasz
kevike576 #9938 üzenetére
Hasonló hőfokokat produkált az FE 5090, mint a Ventus 5090, igen.
(FE pedig csupán 2slotos)Én a hőtermelés mennyisége miatt sem maradtam mellette, egyszerűen túl sok a hő.
És nem az a baj a hővel, h nem jut ki a gépházból és felforr bent minden, mert nagyon jól szellőző gépházam van (+1 pont ezügyben az AIO verzióknak, mert ott egyből kifelé megy, csak hát 420as AIO már befoglalja a felső részt nálam, gpu-é már csak előre mehetne, akkor meg áttolná a gépházon), hanem az, hogy befűti a szobát mint az állat és csak azon kapod magad, hogy izzadnak a golyóid. Mindez télen, 1-2 órán belül, letekert fűtéssel már!Tehát már télen is ablakot kellene rányitnom, képzeld el nyáron...
Teljesen mindegy, hogy milyen RTX 5090,
450-500W-ra kortlátozva használnám miután letudtam a benchmarkokat. -
RI/OS
addikt
válasz
kevike576 #9519 üzenetére
és még így is botozva van. distill jelzett, 3 másodperc múlva már sehol semmi
de tényleg csak a kvarcjátékok kerülnek fel minden gyártótól.
suprim/astral/lc-k/vanguardegyébként az alza jelentősen olcsóbb szokott lenni, mint az itthoni cégek, de ez most nincs így. valószínűleg rájöttek ők is, hogy itt most azért lehet keresni..
-
omfgk
veterán
válasz
kevike576 #9460 üzenetére
Viszont az 575W nagy részét rögtön kidobja a házból.
Lehet itt bármilyen jó egy 5090 léghűtés és felcsavart házhűtés, az az 500W+ az nagyon durva.
Ez ugye kimarad a tesztek többségéből.
Itt és a teszt többi részében is kimarad a lényeg.A másik oldala meg az ,hogy ha a pumpa hangos lesz 37 hónappal később, az szopás.
-
-
válasz
kevike576 #9289 üzenetére
Aprón...
RIOS kolléga által. Alza nem adja ennyiért szóval teljesen rendben van jelen helyzetben az ár számomra.
Láttam a trollkodást korábban vele, de amíg egy 25 éves múlttal rendelkező kisker adja a számlát névre szólóan és még jobb áron, mint a többi (iPon, Aqua stb) nem igazán érdekel, hogy van-e rajta plusz neki vagy nincs. -
pori-kori
csendes tag
válasz
kevike576 #8790 üzenetére
Pedig de, tuti hogy szállít. Van csetjük, kérdezz rá nálad miért nem dobja fel. Én nagyon sokat rendelek onnan. Nekem ugyanott feldobja mind a 27 országot.
https://service.notebooksbilliger.de/help/de-de/2-lieferzeiten-versandkosten/11-versand-nach-osterreich-und-ins-europaische-ausland
Itt vannak a szállítási árak is.
-
-
-
válasz
kevike576 #7679 üzenetére
Ha nekem eredeti kábelem (is) van amivel a 4090 és most az 5080 is hibátlanul megy akkor azzal nem igazán kellene gond legyen a jövőben, ha valami csoda folytán be esne egy 5090? Vagy meg érné tápomat le cserélni olyanra ami natívan támogatja a 12VHPWR-t?
Nem igazán terveztem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest