Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
Laraxior #12665 üzenetére
Itt is van [AC Astral]
-
válasz
Laraxior #12521 üzenetére
Amiatt volt fent, de végül BIOS-ba beállítottam a ventiket szóval utána töröltem is.
Eléggé megosztó program, sokak szerint a puszta fent léte is teljesítmény vesztéssel járhat...
Megnézem a ffodi ajánlását délután aztán, ha nem sikerül a betat elő keresnem akkor muszáj leszek feltenni rá. Az a problémám, hogy csak két színben fut a fénycsík. -
zebra_hun
veterán
válasz
Laraxior #12481 üzenetére
Kell is, pedig piszok erős az a gpu
Ha kell a fg, akkor kell.S.Bala:
Jobb szeretem az olyan bench-eket, láthattuk a wukong-nál is, de itt is a TR-nél.
Nekem azért a 4090 jobban bejön, de az sem rossz.
UV OC, TR 4k Highest
Nem egy erős UV, hiszen 1.03V az 1.05V helyett. Watt az van szépen. 450... -
omfgk
veterán
válasz
Laraxior #12404 üzenetére
Igen, azt láttam ,hogy boltból kéne neki kártya, abba nem folynék bele. Jelentsen a bolt bármit is.
De idehaza is van ennyiért már választék
Például.És akkor nem kell azt a fura mondatot leírni ,hogy - 650-ért, de nem prémium.
Ezen akadt meg a szemem.Vagy 550-ért egy Zotac, vagy a tegnap még elérhető Gamerock.
Azoknál tökmindegy ,hogy egy Vanguard mondjuk jobb, mert közben 20%-al drágább is. Szóval ott egye meg a fene. -
Kerio
őstag
válasz
Laraxior #12264 üzenetére
Nem mondtam, hogy többet adna. Csak ha már dobáljuk a teszteket, akkor miért ne rakhatná fel ugyanazokkal a beállításokkal(?)
Amúgy meg te is felraktad utánam, sőt megírtad, hogy én is dobjak egyet DLSS off-al. Pedig “ugyanaz a VGA”, nem?
Az persze már csak “hab a tortán”, hogy az övének talán jobb hűtése van. -
s.bala31
őstag
válasz
Laraxior #12204 üzenetére
Nekem elég volt belőle ennyi. Tegnap a Stalker 2 shaderezésnél mindenféle hibát dobott pl felénél kilépett az asztalra, elfogyott a vram stb
Végül úgy sikerült hogy visszább vettem a felbontást
A kitesztelt uv profilomat egyelőre nem szeretném egy ilyen driver miatt eldobni.
-
Yodamest
veterán
válasz
Laraxior #12189 üzenetére
Ja várjál, az akkor nem arra van, hogy az alaplapra kössük vele a vga-t, hanem egyfajta toldó? Tehát abból tud kijönni mondjuk egy led szalagnak az argb-je és akkor nem is a lapra dugod rá? Mondjuk borzalmas helyen van ahhoz, hogy oda bárki bármit is rákössön szerintem.
-
warcat
veterán
válasz
Laraxior #12114 üzenetére
Az a spanyol ár, ha berakod a kosárba és a címedre kéred Németországba akkor korrigál 2% áfával és felszámít 6.17€ szállítást, ami után a végösszeg €3,060.82 (neked)
mailboxde teljes díja(GLS is benne van már) amennyiben 5kg alatt maradt a csomag: 13.94€
És azért van még mindig mert tegnap 38+ darab volt készleten, még van nekik 24
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Laraxior #11973 üzenetére
Nem gonolnám, hogy ez bármit is jelent.
Probléma nélkül megy az 5080ason is, és hát ugye ott nem lehetséges a 16gb+Más téma: érdemes elgondolkodni 5800x3d helyett 9800x3dben? Bár még odébb van, de be lett igérve a gyerek szuletesnapjára egy gép és azt nézegettem, hogy 5600xt vagy megkapja az 5800x3dt.
-
válasz
Laraxior #11968 üzenetére
Q profil van kivalasztva jaja. Igazából az uvoc lenne a cél. Így nullára téve mindent pubg esetén 2750-2900 között ugrál. Lehet érdemesebb lenne P-be at tenni? A fogyasztást / teljesítményét lenne jó be lőni, ha tudna 500W-bol hozni a szinte megegyező erőt...
4K@240Hz kéri a kraftot és nyilván nem csak az megy viszont haverokkal azt nyomjuk általban.
-
-
-
-
-
RI/OS
addikt
válasz
Laraxior #11446 üzenetére
tegnap kiszereltem a liquid freezer 420-at, hogy beférjen a suprim liquid, mert egy 420-as meg egy 360-as radi tuti nem fér el. +ugye kijött a vga is.
holnap be kell raknom a liquid freezer 360-at, úgy hogy át kell rakjam a ventiket a másik oldalra és úgy kell előre rögzíteni egy csavarral ami átmegy a házon, a ventin, és a radin is, tehát jó móka lesz, ez mindig játszós. aztán miután ez megvan, még be kell szerelnem a suprim liquidet, már ha egyáltalán így valahogy befér felülre.aztán beszélnek itt játékokról..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Egér probléma
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest