- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Nem tudom mit variáltok ennyit, én megvettem az MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM -et, beraktam, és használom. Nem figyelgetem a hőmérsékletet, a hangot, nem stresszelek hogy most UV vagy PL-t kell állítani, megy, faxa, ennyi.
-
ACE-
addikt
Ha 60Hz-es monitorom van és Vsync-el nyomom 60Hz-el, akkor nincs sok jelentősége a power limitnek, ugye?
-
ACE-
addikt
válasz
deathcrow42 #18748 üzenetére
Freesync-et elvileg tudja...
LG 27UL500-W -
ACE-
addikt
A Star Wars Jedi Survivor másnál is mikrolaggol 4080S-en? Főleg kinti helyszíneken. Mondjuk én vSync-el használom és olyankor pillanatra leugrik 30-ra az FPS, de normál esetben meg 60fps megy simán, 75-80%-os GPU terheléssel... 60Hz-es 4K monitoron egyszerűáen nem tudok mást csinálni mert a csíkozás iszonyat zavaró...
-
ACE-
addikt
Nekem egy Seasonic GX-750 tápom van és gond nélkül elmegy vele a 4080S.
-
ACE-
addikt
válasz
SoulReaver #18499 üzenetére
Nekem még sosem rinyált egyik sem, pedig sosem nyúltam a pagefile méretéhez...
-
ACE-
addikt
válasz
SSJmeszes #18363 üzenetére
Hosszan pedig állítólag az Asus kártyákkal van az a hiba, hogy rövid használatot követően "elhasználódik" a hűtőpaszta, és teljesen mindegy milyen házba rakod, túlmelegszik, csak az újrapasztázás oldja meg, ami megoldható garanciavesztés nélkül trükközéssel, Temu-ról rendelt garancia matricákkal... Garanciában viszont nem foglalkoznak vele, mert szerintük 10x fokig teljesen jó a hőmérséklete...
-
ACE-
addikt
Na, kiszámoltam, kb. a kártya tetején mért 2 mm-es kilengés a kártya alján attól kb. 10-15 mm-re 0.2 mm-es "kilengést" jelent. Ettől szerintem nem kéne elrepednie, az ilyen repedések gondolom jóval nagyobb akár centis kilengésekből eredhet... Amit az MSI-hez adtak ugyan nem ér hozzá, de mondom 1 mm-re közelíti meg, ráadásul (majd ezt még ellenőrzöm) vertikálisan sem megy közelebb, de mint mondtam ez a kártya messze nem olyan súlyos, mint a videóban szereplő 3090-nek a hűtése...
-
ACE-
addikt
válasz
gaben22 #18357 üzenetére
Majd csinálok képet, de ilyen mm-el van lejjebb a támaszték, így rá tudom nyomni a kártyát, és visszahajlik, gondolom ezek a repedések nem 1-2 mm-es slot-al ellenkező oldali kilengéstől keletkeznek, hanem jóval durvább hajlásból... ki tudnám számolni de a slot-nál ez kb. tized mm-es "hajlást" jelent, annyira még a slot sem lehet passzentos...
-
ACE-
addikt
És akkor most mit csináljak? Hogy rakjam a támasztót, ha nem ér hozzá?
-
ACE-
addikt
válasz
Exelsior #18344 üzenetére
Nekem pl. egy MSI GeForce RTX 4080 Super GAMING X SLIM van, ennek van saját tartója, de alapban nem nagyon ér hozzá a kártyához. Szerintem inkább arra van, ha esetleg megindulnak, akkor megtartja. Egyébként mozgattam, és áll mint Katiban az a bizonyos... szóval nem tűnik úgy hogy elhajolna... nem érzem veszélyesnek. Persze ez viszonylag egy kicsi kártya.
-
ACE-
addikt
Na úgy látom beindult a hőmérséklet flexelés
nekem jó 74-en is, pont leszarom, ha meghal 3 éven belül megy vissza garba, ha nem, akkor feltehetően nem is árt neki... Ha meg sok pénzem lesz, lesz nekem is új proci meg víz.
-
ACE-
addikt
válasz
SoulReaver #18230 üzenetére
Akkor lehet szimplán a hőérzékelő szart be
-
ACE-
addikt
válasz
SoulReaver #18228 üzenetére
Nyilván akkor van valami, lehet full vízhűtésed van 38 db. ventivel ezért jobb a hűtés... Nekem eléggé el van dugva az asztal alá a ház, kicsit túlzsúfolt is belül. pl. a ház hátulja meg a vkártya között pár mm van csak...
-
ACE-
addikt
válasz
deathcrow42 #18181 üzenetére
Ezekre van valami howto, hogy mit érdemes változtatni? Vagy ha alapban nincs bajom vele, akkor nem érdemes szarakodni vele? De azért megtenném, ha pl. az undervolt jót tesz neki hosszabb távon...
-
ACE-
addikt
Sziasztok. Beújítottam egy MSI 4080 Super-t, a kis pöckölőt, hogy Silent vagy Performance mód, mire érdemes állítani? Ha Silent-en hagyom nem melegszik? Performance-ban nem túl hangos? Számít egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- OLED TV topic
- Formula-1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest