- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
válasz
Rexcor #18052 üzenetére
Attól, hogy más játék jó és lefutnak a stessz tesztek még nem biztos, hogy 100%-osan stabil minden. Lehet, hogy éppen ennek a játéknak az indulásakor van valami olyan specifikus terhelés, aminél kiütközik az instabilitás. Én kipróbálnám a helyedben, hogy stock-ra teszem először a GPU-t és megnézném, hogy csinálja e ugyan úgy. Ha igen, akkor a CPU -is mehet stock-ra és ha még mindig csinálja, akkor lehet máshol keresgélni a hiba okát.
-
Exodion
senior tag
válasz
Rexcor #17866 üzenetére
erdekes... oke nem teljesen recommended az enyem, mert a motion blur meg a chromatic agymenestol szetrohad a szemem, de a motion blur legalabb kikapcsolva. Viszont nalam a recommended 75-os super resolutiont allit be, nalad 50-et.
Az viszont nem annyira tetszik, hogy ebben sincs full-screen, csak borderless windowed. Remelem a vegleges kiadasba bekerul.
-
tom81042
tag
válasz
Rexcor #16931 üzenetére
Ha játékra használod a videokartyat akkor szerintem a minimum FPS a legfontosabb, meg hogy ne legyen micro lagg, illetve a Render Latency minél alacsonyabb legyen! A benchmark-ok meg a szénné húzott +400 Watt-okon futó benchmark pontszámok meg a pár plusz average FPS nem sokat számít szerintem.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Rexcor #13699 üzenetére
Csak nem értem, hogy miért annyi a különbség... Alapból 2910-2940Mhz-re boostol a SuprimX és még is kevesebb a graphics score.
Mondjuk nem tudom, hogy milyen oprendszeren van annyi nekik. Nvidia panelon milyen dolgok vannak beállítva, stb..
Egy Time Spy relevánsabb lenne, az legalább dx12.
Az ki van lőve, ha van vga-m.
-
Sontir Fel
őstag
-
sheep
addikt
válasz
Rexcor #13174 üzenetére
Sztem jó lesz, én két hete vettem hasonlót az Alzából. Igaz nekem Seasonic 850 tápom van, de a csatlakozó szabvány szvsz nem gond.
Amúgy most magam ellen beszélek de sztem a 850 táp épp hogy elég a 4090-nek, egy húzott procihoz/bitang oc gpu-hoz lehet cserélném. A Seasonic calculator az én 9700 procimhoz is 1200-as tápot ír recommendednek, nálam eddig nem volt semmi gond de ha cserélek procit akkor a tápot is. -
gaben22
senior tag
-
válasz
Rexcor #11539 üzenetére
ha nem fogod tuningolni a 4090.et elég ez a táp!
a képeden 5.db CPU/PCI-E csatlakozód van a tápon, az alaplapnak ebből elvileg 2.db kell(ene) tehát 3.db marad a VGA.nak, így megoldható a 3x8Pin külön kivezetése a 4090.hez!
vagy lehet kapni 12VHPWR kábelt is, és akkor nem kell csak 2.db PCI-E ajzat a tápon, és nem kell akkor az ormótlan adapter kábel sem mert direktbe csinál 12VHPWR csatlakozást a tápoddal.
És nem kell ATX3.0 táp hozzá, sz.tem 100.USER ből jó ha 2-3.nak van ilyen táp akik 4090.et használnak!
-
gaben22
senior tag
válasz
Rexcor #11537 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint nincs olyan kártya, amihez ne adnának kábelt csak elég kínai életérzés az egész, ezért szoktak (köztük én is) venni valami "jobbat". Tápodon legyen elég csatlakoztatás ill. bírja a gyűrődést majd. Milyen tápról is van most szó ill. hány éve használod?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Rexcor #11472 üzenetére
szia én ajánlom, itt amúgy mindenki a 4090-et fogja javasolni és igazuk is van alapvetően, de ha neked a TV-hez viszonyítva elég a 4K 120 Fps akkor szerintem célszerű váltani rá, persze a RAM és CPU is fontos a 4080 mellé
én a 3090 Ti- váltottam a 4080-ra és nem bántam meg.
ha az adatlapodon lévő konofiba használod akkor viszont szerintem nem érdemes váltani, mert akkor nem a VGA a gyenge keresztmetszet a játékokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest