Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CJ4567

nagyúr

válasz Joshi #40110 üzenetére

A 9070XT az a 4080/5070Ti teljesítményét hozza, játéktól függően hogy melyik a jobb. Jelen esetben a HZDR, és a CP2077 RT alatt lett volna jobb, mint a 3080, mert nem fogyna el a VRAM (2077 Bench alatt nem fogy el a VRAM, viszont Dogtown-ban RT mellett a 10GB szinte azonnal csődöt jelent)

#40109 Kókuszdió 260k-ért vettem a felbontott Steel Legend Dark-ot, Alzán, tudom hogy ez kiugróan jó ár, én azt érzem, hogy abszolút megérte. +30-70% teljesítmény (RT-ben 30-40% körül van a javulás, raszterben van a 40%+), 16GB VRAM, ~270W-ból képes hozni a gyári teljesítményét, vagy akár többet is, és a gépházba, se köré nem fűt be iszonyat módon, és abszolút halk gyárilag is.
    Illetve amit észrevettem, hogy a késői UE4 (pl. Jedi Survivor) és UE5 játékok alatt sokkal simább a frametime grafikon, és ezt a folyamatosságban is észre lehet venni.

Jedi Survivor alatt példa, és ilyenkor a 3080-on csak az FPS korlát segített, vagy elviselted, hogy ez ilyen, hiába vettem lentebb a beállításokat, akkor magasabb FPS mellett nem volt olyan folyamatos, mint kellett volna lennie.

Epic beállítások, RT bekapcsolva, DLSS/FSR minőség:

Itt már a 9070XT is alulfeszelve ment.

Új hozzászólás Aktív témák