- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
- = Zk = - #38562 üzenetére
Igen igen, kímélem szóval nem hagyom hogy, maxon tekerjen
Ez minden cuccomra igaz, amolyan berögződés. Nem melegszik nincs nyélen járatva, legyen szó bármiről autó bármi
Sokkal hosszabb az élettartam így nincs széthajtva
A felsorolt gamek némelyikénél ezeket muszáj meglépni, mert vannak olyanok hogy 100% on tekerne a kártya, de fps meg 100 alatt, ami jó persze, de inkább legyen csak 60-70 fps de nyugisan
Mikor majd eladom a kártyát ezeket bele lehet írni hogy itt nincs szétégve a csatlakozó, meg szanaszét száradva minden az állandó 70 fokos hőtől
Manapság minden műszaki cikk legyen szó bármiről annyira nyélen van járatva hogy ez mind az élettartam rovására megy.
Ezt ellensúlyozom ezzel ennyiről van szó
Amiket eddig eladtam, vagy megtartottam, minden mai napig hibátlanul üzemel. Vannak itt 10+15 éves cuccok is nálam és mintha új lenne minden
Egyszóval sok esetben laza, de egyre több esetben már trükközni kell a beállításokkal
Még szerencse hogy nem vagyok egy fps fan hogy jaj 165 alatt nincs élet, mert akkor rtx 6090 alatt nem lenne élet jelenleg
Egyébként igen, nem tetszik nekem mikor meglátom hogy 300 wattba is bele tudna nyalni ha ki van hajtva...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Formula-1
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- Geforce GTX950 2GB OC
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest