- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
üdv Urak
lenne egy olyan jellegű kérdésem hogy egy RTX 3090 Ti Gpu hőfoka belenyal a 82-84 fokba is 4k 120 Hrz játék közben.
költözés miatt mert tetőtéri lakásba költöztem most már kezd meleg lenni itthoni 26 fok körüli a hőmérséklet a laskában, van klíma is.
viszont már dob néha hiba üzit a gép játék közben hogy ellenőrizzem a GPU ventilátorokat mert magas ez a hőmérséklet.
A vga progiban felhúzom macra a ventilátor fokozatot akkor megáll 77-79 fok között ilyenkor nincsen hibaüzenet viszont visit a ventilátor mint a vágás közben malac
létezhet hogy célszerű lenne újra pasztáznom?
a hétvégén már házat is cseréltem a megfelelő szellőzés érdekében, de természetesen nem segített, nah jó annyi változott hogy alap lap és ram perifériák jó 10-12 fokkal hűvösebbek, szóval volt értelme a cserének.
[kép]
nem tudom hogy lényegi infó e hogy az aktív játék közben ennyi a hőfok, ahogy bejön a játék töltöképe ami nem mozog, azonnal 10 fokot csökkent a hőfok.
kilépek a játékból 10 mp és már 55 fok a GPU.
szóval az világos hogy terhelés alatt ennyire meleg és hogy a hűtés mehfelelő azért tud pillanatok alatt le is hűlni
viszont ezen segíthet e pasztázás véleményetek szerint?
mert nem akarom bukni a garit azzal hogy szétszedem.
előre is köszönöm a tanácsaitokui: ha nem marad már lehet tényleg fogok vízhűtést kiépíteni ahogy anno mondtátok is, mert ha a tétőrtéri lakásban nyáron a kánikulában nem tudok játszani, akkor fog eljőni a világ vége
Új hozzászólás Aktív témák
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Vadiúj SSD-k!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest