- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz worxland #22155 üzenetére
A Ti az az AMD miatt kell, normál esetben nem jött volna mint ahogy esélyes, az is hogy a számozás is máshogy alakult volna, erre mernék fogadni egy nagyobb összegben, és több nagyobb oldal is cikkezett tavaly év vége felé erről.
Nv kártyák is azért zabálnak annyit, mert túl vannak a sweet point-on.Előző genig AMD max alsó és közép házban tudott versenyezni, így megtehette az NV, hogy Intelest játszon, hogy fingot reszeljen plusz pénzekért.
Ezen felül szimplán csak erőforrás pazarlás lenne, de ezt még csak zárójelesen írjuk fel, mert az árazástól sok minden függ, hogy arányul majd jövő hónapban egymáshoz a 3070-3070ti-3080-3080ti-3090 mert ettől is függhet.
Előrelépés meg a bányászoknak lesz, a kiszivárgott eredmények alapján, feltéve ha nem lesz lock, vagy ez is kijátszható lesz. Mert bányász csak a profitot nézni, neki nem feltétlen van drága vga. És talán még a gamerek is köszönetet mondanak, mert így ameddig lehet kapni esetleg sima 3080-at akkor abból több jutna nekik. De mint mondtam az ár lesz a fő tényező a mellett, hogy egyáltalán mennyire lesznek ebből kártyák.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz worxland #22155 üzenetére
Én pedig ugrottam volna, ha az eredetileg pletykált 20GB memória van rajta, de 12-ért inkább ülök a seggemen. Úgy is, hogy teljesítménybeli növekedést nem igazán vártam volna. Szerintem sokszor így is a trehányul összehányt játékmotorok megfogják a rendszert.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
-
Chris1983107
tag
-
warcat
veterán
válasz worxland #16409 üzenetére
Nem szabad így folyamatosan felfelé kerekítgetni. 3090 előnye 5-10%
3080 Ti teljesítménye +0-7% között lesz a 3080-hoz képest.Emlékeztető: customot custommal, FE kártyát FE kártyával hasonlítgassunk.
@ Frozen: A Lovelace szivárgás korai.Biztos, hogy nem lesznek itt nyáron, leghamarabb 12-18 hónap.
EA: It's in the crate!
-
Frozen
addikt
válasz worxland #16164 üzenetére
Kontener max 30 t lehet a benne levo cuc es 44 tonaig viheto. Szerelvenyben ( orszaga valogatja hogy mikent lehet a 40 felett de pl nemetbe 44t)
Amugy a fogyasztás drasztikusan sok induljunk ki abbol egy 1080. Vagy egy 1080 ti mit fogyasztott ahoz képest a 20xx széria is már sok volt ez meg most még több. Azért vicc mert a cpu a gép agya ergo ennek kellene a legtobbet enni. A texhnologia előrehaladása és a fogyaaztás nagy nulla a cpu terén és a gpu terén is azt meg sem emlitem h elvileg mindenek olcsobbnak kellene lenni a jobb technologia miatt de pont h dragabban adnak mindent.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
ForRedGlory
félisten
válasz worxland #16164 üzenetére
Olvasd végig a cikket.
“We’ve been asking Samsung for this shipment for months. They told us that she had already left the factory, but then they did not present us with any document proving that she had arrived at her destination ”, Jeff Fisher, vice president of Nvidia and head of the GeForce division, said in a statement to the company’s shareholders.
Szerintem nem 500000 db kártya volt benne, hanem ennyi Samsung chip, amit az NVIDIA rendelt, de sosem érkezett meg. Rosszul írták/fordították.
[ Szerkesztve ]
-
worxland
addikt
válasz worxland #16161 üzenetére
A legnagyobb normál konténer (45 ft high cube standard shipping container) belső térfogata 87,7 m3. Egy m3-be akkor belefér 5700 VGA kártya dobozostól. Tehát egy VGA dobozzal együtt < 0,2 liter = 10x10x2 centi. Ühüm. Ja. Hát hogyne. Meg hát egy 30x0 dobozzal lazán van egy kiló, akkor a konténer 500 tonna súlyú. A konténert gondolom kamionnal vitték oda, nyilván 300 kerekűvel, mert a szabvány max. súly, amit 18 kerekű kamion cipelhet, az 40 tonna.
[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
worxland
addikt
válasz worxland #15688 üzenetére
OC-ba átkattintva a kártyát minimálisan gyorsabb (Superposition 4K optimized 14887 -> 14969), viszont 2300-at pörögnek a ventik és így hűvösebb. Cserébe idle-ben nem állnak le a ventik, hanem 1000 körül mennek.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
tetris
tag
válasz worxland #15667 üzenetére
Engem tegnap szivatott meg az alza...
Szintén 3080 FTW3-am van, tegnap sikerült egy 5900X-re lecsapnom hozzá, terméklapon írják, hogy szállítás 22.-én.
Mondom rendben, nem megyek akkor én érte, jó lesz ez így.
Megrendelés végeztével már december 28.-át írtak szállításra a levélben (itt már felmerül, hogy még azt se sikerül majd teljesíteni).
Ma reggel nyitáskor az ügyfélszolgálatos közli, hogy már nem lehet átrakni személyes átvételre, mert "ki van számlázva" (értsd zárás után rendeltem és másnap nyitáskor már hívtam őket).
Ekkora egy féreg társaságot... Nem lesz karácsonyi procim.
Remélem rájuk húznak még párszáz millió büntetést.Fölösleges körök elkerülése végett: Igen, ami hirdetésem aktív, az még megvan. Posta csak vevő költségére és felelősségére.
-
Krisz0418
őstag
válasz worxland #15191 üzenetére
Hol lehet megnezni hogy egybem van-e? Ehhez a reszhez nem ertek. Egy cm v1200 platinum tapom van. 12db 6+2es csatival
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
RoyalPredato
csendes tag
válasz worxland #14820 üzenetére
Hát kvázi... Még kell vagy 1-2 RTX széria, mire RT hozzá ad, és nem elvesz.
Én nem is értem, miért vesz el egyáltalán... Nagyon hülyén oldották meg eddig. Szerintem.Ennek úgy látom értelmét, hogy az RT a rasztert pontosítaná, vagy vállalna el CSAK részleteket, de még messze nem a teljes világítást (mondjuk azt valóban szerintem most se teszi, csak pazarol...)
RT mag pedig kisegíthetné a CUDA-t ha nincs tracing - csak hogy feleslegbe ne álljon ha lehet.Cyberpunknál is csak azért feltűnő az RT itt-ott, mert valójában shadereket kivágták pofátlanul..:
10 éves shader víz lehet sokkal szebb, mint most az RT-s lötty, meg a sima rastel hígf0s.
Dettó felület reflekciók is szimplán amatőrök sokszor, pedig ehez az RT-hez képest bőven hasonlóak lennének.
... Nem beszélve a szimpla lightsource entitások gyatra kivágásáról...[ Szerkesztve ]
A kanalakat a menzáról lopom... Műanyag tálcákról. Lehet ezért haragszanak rám a konyhásnénik. De nem tehetek róla, ha a menzás spenótra gondolok, a kanalak maguktól elgörbülnek O.o
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz worxland #14559 üzenetére
Aktivalni GeForce experience-ben kell, es csak 3080/3090 kartyaval lehet, utana pedig hozzacsatolod egy Battle.net accounthoz. Szerintem belehet aktivalni 30xx kartyaval es utana hasznalni massal. Legalabbis nem latom logikusnak, hogy a blizzard rendorosdit jatszana minden alkalommal es ellenorzi minden alkalommal a gpu id-t.
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
boogie84
veterán
Még nem volt időm bedobni az FTW3-at a gépbe. 1080ti-vel nem engedi. Vagy 20-as vagy 30-as széria kell. Valakinél olvastam aprón, hogy 30as kell.
#14562 Cthulhu Dawn
CoD MW-t én is így használom, beaktiválták nekem 20as kártyával az én accomra.#14482 Donnie
Ha jól értem, akár megjelenés napján kérem Step Up-ot, akkor (ami tételezzük fel 90 napon belül lesz) akkor lehetőségem van közvetlenül az EVGA-tól megvenni a kiszemelt példányt, ahogy írod csak a sort kell kivárnom? Ha jól értem akkor ezzel előrendelünk egy upgradelt kártyát a jelenlegi kártyánkhoz képest? Már csak az érdekelne, hogy minket sorsolnak előbb, vagy az új vásárlókat?[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
tupacamaru
veterán
Én úgy tudom hogy csak 3080, 3090-es karival lehet aktiválni.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Mumee
őstag
válasz worxland #14305 üzenetére
Viszont ez elég kérdéses, hogy törvényellenes-e, hogy késik a kártya 2 hetet pl.
Hisz a jelenlegi helyzetben bármi okát lehet és a cseh raktárból hozzák át legtöbbször.Illetve nincs tökéletes webshop, simán befuthat több rendelés a raktárkészlethez képest, főleg több országon keresztül ugye.
Ez pedig megtörténik a magyar boltokkal is. -
likeaRAINBOW
senior tag
válasz worxland #14211 üzenetére
tudom, nem is azt mondtam, az ajánlásra, hogy feltétlen helytálló, csak hogy a SS milyen logika szerint ajánlhatta a termékeket
de hasonló példa jutott eszembe nekem is, amikor megkaptam másik topicban, hogy ehhez a konfighoz hát 1000+Wos táp az ajánlott persze, rögtön kérjek elmü-től saját betápot is
nem véletlen van az én gépemben is 750W táp, pedig benne az 5900x és a 3080
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz worxland #14211 üzenetére
Régen erre olvastam, hogy Ladával is lehet döngetni 120-al autópályán (akkor még ez volt a divat), de az ordít és nem bírja sokáig, a Volkswagen (? nem tudom, valami német márka) meg csak szépen duruzsol, és a világból kimegy.
A téma kb az volt, hogy minek van 200+ km/h-ig beskálázva egy autó, meg minek tud 180-at menni, ha 120 a maximum.
Jó, tudom, autó, mechanika, jobban kopik, mint egy tápItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Jack@l
veterán
válasz worxland #12793 üzenetére
Basszus, ha ebben ennyi lóvé van, nyitok egy boltot
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
törölt tag
válasz worxland #11942 üzenetére
Van olyan teszt ahol rage mod -al szemben oc-s 3080-at néznek?
Ez megint olyan mikor a cpu -val szemben az intel stock-ját nézik!
Teszteket elnézve jók ezek az amd-k, remélem valaki vesz itt egyet és megosztja tapasztalatait, meg hogy a pletykák szerint akár 2500mhz-n mennek a navik? -
-
Phoenixres
tag
válasz worxland #9718 üzenetére
Ez már rtx 3090 ár az igen.
Corsair 850W TX850M Cooler Master MasterCase Asus TUF GAMING B550-PLUS H500 Kingston 2x16GB DDR4 3200MHz HyperX Predator AMD Ryzen 7 3700X Be quiet! Dark Rock Pro 4 Kingston A2000 1000GB Adata SX6000PNP 512 GB WD EZEX 1 TB Acer Nitro XV272UPbmiiprzx Gaming RTX 3080 GamingPro
-
- = Zk = -
félisten
-
Segal
veterán
válasz worxland #9389 üzenetére
Igen
Plusz remélem a hardveraprós hiénákra is rárohad innentől a kártya"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ForRedGlory
félisten
válasz worxland #9012 üzenetére
Jó, hogy megértetted a lényeget.
fact1.: az NVIDIA minimum 750-es tápot ajánl.
fact2.: az NVIDIA-val vitázzál, ne velem, nem én mondtam a 750-et.Ettől függetlenül én sokkal jobban alszom, hogy tudom: a tápom nem pörög 70-80%-on, ami nem gondolnám, hogy élettartam szempontjából hátrány.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz worxland #8713 üzenetére
Alza kicsit kilóg a sorból, mert sokszor azért tudnak jó árakat, mert megoldják "okosba" cégen belül szlovákba a dolgokat
Ettől függetlenül nem mondom, hogy pár alkalom nem lehet, nyilván túloztam kicsit, de azért kb 70-80% igaz.
Plusz, hogy ilyen "erős" a királyi magyar valuta, az sem segít.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Phoenixres
tag
válasz worxland #8116 üzenetére
Akkor jó lesz neked egy rtx 3070 is azon is lesz jó kis haszonkulcs magyar kereskedőknél, talán kapsz majd 3xxk körül.
Corsair 850W TX850M Cooler Master MasterCase Asus TUF GAMING B550-PLUS H500 Kingston 2x16GB DDR4 3200MHz HyperX Predator AMD Ryzen 7 3700X Be quiet! Dark Rock Pro 4 Kingston A2000 1000GB Adata SX6000PNP 512 GB WD EZEX 1 TB Acer Nitro XV272UPbmiiprzx Gaming RTX 3080 GamingPro
-
-
-
Ribi
nagyúr
válasz worxland #6268 üzenetére
Közben meglett, innen gyütt a kép.
Ott még oké, de hogy ide minek berakni...
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest