Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
Annyira megtévesztett a TUF 3060 Ti ára, hogy azt hittem akciós 3070. Meg is rendeltem, aztán vettem észre. (Rögtön töröltem) Ne már, hogy a 3060 Ti 228k, mikor a GW 3070 Phoenixet vettem pontosan ennyiért.
Még ha hangos és meleg lenne a phoenix, akkor azt mondom csak-csak megértek egy ilyen gondolatmenetet, hogy inkább csúcs 3060 mint 3070. De igy nem. Ja, és még jól is néz ki. Meg milyen csúcsról beszélünk? A rog, tuf, aorus, szinteket simán hozza a GW, sőt még meg is lépi azokat olykor. Ja itt most arról beszélünk, hogy 4 vagy 5 évig fognak e működni? Lottó... Lehet a GW megy többet, lehet a ROG. Mellesleg 3 év garancia ott van, meglepne ha addig Én pl. megtartanám. Na szóval értitek...
Nekem ezek a 3060Ti-k nem érnének meg többet 160-190-nél többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 GAMING OC 8G
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest