Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
a némi korlátozás is szinte semmi. sorban kell állnod hogy tudj játszani (most sokan vannak a sorban, de pár hónapja mikor próbáltam instant bejutottam) és egy órát játszhatsz max (utána újra állhatsz sorba)
vannak bajai, nem tökéletes, de szerintem nagyon jó szolgáltatás, főleg azoknak akiknek nincs relatíve erős számítógépe. emiatt pont nem értem minek csatolják a 30-as kártyák mellé (I guess nekik ez semmibe nem kerül és sok vásárlót így nem veszítenek). jobban örültem volna a Watchdogs Legion-nek
-
Chaser
legenda
cloud szolgáltatás
de semmilyen játék nincs benne
azokkal tudsz játszani "bármin", amiket vmelyik storeban már megvetted
pár ezerért is tolják aprón, nv-nél 20e lenne, de fentebbi miatt nagy kereslet nincs rá, pláne hogy free verzióban is elérhető némi korlátozással bárkinekszerk:
5xxx cpu-nál úgy rémlik sokaknak a mellékelt far cry miatt állt meg a rendelése, és ha azt nem kérték elindult a cpu
egy próbát megér felhívni őket -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Kék alapon fehér betűs biosom van
-
_Horka_
aktív tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Igaz

-
ScomComputer
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Bios CSM To UEFI és már jó is...
-
_Horka_
aktív tag
ASUS TUF 3070 O8G tulajoknak friss BIOS:
Version V1 2020/12/14 11.97 MBytes
-Further optimize the performance for 0dB fan feature
-Fixed motherboard “beeping” bug during computer start-up -
f3rdzs0
senior tag
mindenre a rendelésben Fenntartva van írva az első emailben. utána a következőben Előkészítés
szerk.: az Eagle rendelésnél is Fenntartva a GFN és a kártya van Előrendelve. azt majd lemondom ha már a Ghos a kezemben van. addig nem árt ha ott marad a rendszerben
#3685 ricsi1999071
tegnap az Eagle OC volt elérhető nem a sima. plusz szerintem ha újra elérhető lesz az Eagle az emelt áron fog jönni és törlik a mostani rendelésemet. igazából annyira nem bánom hogy a Ghost sikerült helyette. Gigabyte kártya halt már meg nekem másfél év után, a Gainwardomat meg 4 évig probléma nélkül használtam minden nap -
válasz
ricsi1999071
üzenetére
Írok ha változás van bármelyik rendelésemnél.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
ricsi1999071
üzenetére
az emailek szerint:
3060 Ti Eagle: 8 Dec, 11:41
Ghost: 14 Dec, 15:58mindkettőre azt írta volt stock amikor rendeltem, de valszeg csak az utóbbira kattintottam időben
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
ricsi1999071
üzenetére
ezen az az érdekes, hogy a GeForce Now a várható nálad, és a kártya foglalva van. ha tényleg emiatt nem küldik ki, akkor az elég gáz.
nekem az Eagle 3060 Ti néz ki így, csak ott a kártya várható, és a GFN lefoglalva, szóval érthető hogy azt miért nem küldik (eredetilega Várhatónál még dátumot is írtak, aztán eltűnt)
viszont a Ghost holnap reggelre van ígérve nekem, serial numberrel mindennel, szóval reménykedem
-
aradebil2
senior tag
Egy nagyon buta teszt a mai jóáras (163k) inno3D twin 3060Ti-ról, házon kívüli setupban [link]
Furmark: 67 °C
3d mark Port royal: 6943
De csak ezt találtam
edit: amstorm megelőzött

-
amstorm
aktív tag
nézegettem ezeket az inno3d kártyákat azon gondolkodtam ha ennyibe kerül az OC verzió akkor mennyi a sima?
mert van az is. + fun fact: ezzel a két ventis rendszerrel van 3070 kártyájuk isitt van egy kis info is róla:
[UNBOX + SHOWCASE] INNO3D RTX3060TI TWIN X2 OC TEMPERATURE TEST & 3DMARK PORT ROYAL RUN - YouTube -
Benhill
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
volt több mint 5db 3080 ventus oc is 402-ért, ami már el is fogyott
mondjuk ez azért érdekes, mert apron is van belőle ma raktak fel kettőt, ettől jóval olcsóbban...
-
Motion_Blur
félisten
alza 3070 gaming oc
259k
-
Chaser
legenda
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
az is szép
aradebil2
találgatni lehet, de ezek a mennyiségek reálisan nézve sajnos semmik
beállt árakhoz az kell, hogy mindig elérhető legyen egy termék
szélsőséges esetben akár egy üzletben, de akkor ott mindig, de nyilván akkor igazán elérhető ha bármelyik sarki it boltban meg tudod venni
covid/tél van, minden hónapban karácsony ( : -
aradebil2
senior tag
Hiába állnak le januárban a gyárak, az inkább február-márciusra fog kihatni, mert ha minden igaz a légi közlekedés/teherszállítás megcsappanása miatt csomó kártya hajóra került. A januári kártyák pedig még egy jó ideig nem fognak ideérni ha tengeren érkeznek. És arról se feledkezzünk meg, hogy egy idő után elkezd telítődni az itthoni piac is, amellett hogy a kereslet is le fog esni a gamerek oldaláról (karácsony+cyberpunk kombó már nem lesz).
De nyílván spekulál mindenki, én is. -
GIORGIONE76
őstag
És akkor ki tudja mi volt abban a cirka 1800 konténerben ami most meglátogatja kockanadrágékat a fenéken

-
aradebil2
senior tag
Alakul ez, januárra lehet már scalperek se lesznek

-
Rendeltem én is egy inno-t. Mert még nem tudom, hogy a ghost megjön-e, azt nagyon kicentizve tudtam csak megrendelni és kétséges az érkezése. Ez pedig még volt pár percig a rendelésem után is. Ha mindkettő jönne akkor a ghostot valakinek átadhatom. Haszon nélkül természetesen.
-
Drizzt
nagyúr
-
amstorm
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én berendeltem, valami alap cuccot lövök fel róla ide ha megjön. Még sosem volt Inno-m kiváncsi vagyok.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az ranezesre latszik, hogy az a huto marha keves egy 3060ti-re. Ehhez szerintem teszt sem kell. Nagyon keves a jo hutos valtozat, 200 alatt nem is szoktak olyanok lenni.
-
FaTHI
őstag
Mi volt mennyiert?
-
amstorm
aktív tag
OCCSÓ 3060 ti alzan!
-
z123456z
őstag
Köszi. Tud kárt tenni, vagy lekapcsol, és kész?
-
válasz
giornalista
üzenetére
Nekem is volt ilyen monitor, simán menni fog vele.
-
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Kezdem azt érezni, hogy ebből nem lesz kártyám pénteken. #3620 z123456z Neki is várható érkezés volt legalább. Meg nekem nincs itt "pdf letöltése" gomb. De már ez is öröm volt, hogy kosárba raktam és megrendeltem.
És nem scalpertől kell vennem, előbb vennék boltból drágábban. Gondolom nem csak engem zaklat fel, hogy abban a percben teszik fel haszonnal apróra, amelyikben megrendelték. És semmit nem csinál érte, átadja gondolom a kódot, és menj be magadnak paraszt, ott meg nézi a kedves vásárló, hogy ja ez csak ennyibe került?!
-
Elmör
őstag
-
FaTHI
őstag
válasz
giornalista
üzenetére
Nálam anno a 2080-al voltak freesync hibák és ha jól látom azonos a monitorunk, Itt is lehetnek de legtöbb játék hibátlan 3070 alatt.
-
őstag
őstag
3070 Aorus tulaj van már itt pár, de eddig nem sok infót osztottatok meg róla. Ha valaki nyomna vele egy combosabb Supeposition 4K-t GPUZ sensors képpel és feldobja ide azt megköszönöm.
Úgy néz ki sikerül egyet behúznom, kíváncsi vagyok mire számíthatok.
-
lo_jo
senior tag
Valóban, a sérülés még lehet, de ha van sorozatszám, akkor a beérkező készletből már egy neked van szánva. A futárokat is érheti olyan baleset, hogy sérül az áru.
A korábbi gigabyte témára: a 1060, amit a 3070 váltott, egy giga aorus volt, ott se coil whine, se kerregés nem volt, még az utolsó időkben sem, bár tény, hogy méretre ugyanaz a hűtő ment rá, mint a gaming oc 1080ti-ra, így közel sem kellett annyit dolgoznia. Az evga 3070 ftw3 ultra méretben szinte koppra ugyanaz, mint a 1060 aorus volt.
Pontosítva: hosszra és szélességre, vastagságra és tömegre bőven több a 3070. -
lo_jo
senior tag
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Nekem ez volt múlt hét hétfő reggeli 3070-re, a státusz lefoglalva volt és megjött pénteken. Valamikor a hét közepén módosult a számla, belekerült a kártya gyári száma, más visszajelzések szerint is olyankor már 100% a siker.
-
giornalista
senior tag
Köszi a válaszokat
Megpróbáljuk. Arra is kíváncsi leszek, hogy hogy megy majd a Freesync az LG 34UC79G monitorommal.(Meg persze arra, hogy végül is kiszállítja-e az Alza, mert most már csak azt írják, hogy "lefoglalták"...)
-
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Hát ez nem sejtet jót.
Én ebből azt szűröm le, hogy a tied raktáron van, vagy a bemutatótermükben és egyből ezt az üzenetet kapod. Csak le kéne egy 3070-et foglalni, személyes átvétellel.
Még van 4db PNY, igazi zsákbamacska, 2 ventis, drága is, meg mi ez a márka.
10 éve láttam talán PNY-t, aztán eltüntek, azt hittem már rég megszűnt. -
Lenne még egy kérdésem. Alzánál a megrendeléseken belül a
"Kérjük várj
A terméket biztosítjuk. Amint további információ áll rendelkezésünkre, küldünk egy e-mailt." jót sejtet vagy azért foglaljak le egy 3070-et a biztonság kedvéért?
Kaptam róla e-mailt amiben a kártya mellett "fenntartva" áll. -
f3rdzs0
senior tag
válasz
giornalista
üzenetére
ha nagyon kell kritizálni:
1. Gigabyte ventik hírhedtek arról hogy könnyen meghalnak
2. csak 2 ventis (szerintem elég)
3. csak 1db 8pin van benne, szóval valszeg nem tudsz annyi OC-t adni neki manuálisan, de két venti mellett amúgy se jutnál messze (PCIE-n kap elég áramot, szóval nem hiszem hogy ez akkora probléma lenne)ami a dobozán van azt garantáltan bírni fogja, szerintem nem lesz vele bajod. csak az 1-es pont ami kérdéses, de arra szerintem senki nem tudja a választ
-
MeghaL0L
addikt
válasz
giornalista
üzenetére
Szia! Nekem még csendes gigám nem volt sajnos, így Én többet nem veszek. De alapvetően nincs velük baj. Lehet csak Én fogtam ki 5/5x a coilwhine/kerregés kombót!
A legbrutálisabb az 1080Ti-m volt. Első vevő vissza is hozta, hogy elviselhetetlen. Mondtam is neki, hogy ha nem bírja akkor hozza csak vissza, megértem. Igaz az egy Gaming OC volt. Bányagépben kötött ki. Ott nem zavarta a vevőt!De ja, ahogy Koxx írja. Ha nem tetszik akkor küldöd vissza. Semmi gond nincs belőle.
-
válasz
giornalista
üzenetére
A 2 ventis kiadásokat én nem annyira preferálom, de lesz 14 napod kideríteni, hogy jó-e.
-
giornalista
senior tag
Sziasztok, sikerült elcsípni egy ilyen kártyát (GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8G) az Alzán. Eddig csak AMD kártyáim voltak, ezért azt kérdezném tőletek, hogy "megvásárolható" ez a kártya, vagy kell esetleg tartani ettől a verziótól? Vagy még korai ezt pedzegetni?
-
-
ScomComputer
veterán
Megint pár darab... [link]
-
-
omfgk
veterán
Azok a Giga kártyák nagyon nem akarnak elfogyni...
#3601 : emellett kifutottak a régi rtx-ek is kb
-
Chaser
legenda
nem azt mondtam kifutottak, azt mondtam nincsenek ( :
de vásárló szempontjából teljesen mindegy ha venni akar
1650s/1660s-ek is eltűntek
f@sz se tudja már mi van, de azt lehet látni mi nincs:
leginkább semmi ( :szerk:
elnézést, úgy írtam
de nem úgy gondoltam! ( : ...kifogytak/eltűntek
és ugyanez van rdna1-nél is, lassan zen2 cpu-nál is
evvan'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pedig 162k-ért ajándék lenne
Még van 4db PNY, igazi zsákbamacska, 2 ventis, drága is, meg mi ez a márka.
majd ha lesz 250-ért alzán, akkor lehet veszek is