- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
Jah igen, az FTW3 a 3060 Ti-ból nem ugyan azt a hűtést kaptam mint a 3070. A 3070 FTW3 jóval nagyobb hűtést kapott. Egyébként pár eredmény. Minimális OC és 41% ventivel tartja a 69-70 fokot. Sajnos billeg a teszt alatt, de 70-től többet soha nem mutatott még. A GPU-Z progi valamiért sokkal magasabb fordulatot mutat mint a valóság, de mellé tettem az EVGA progiját is, hogy az csak 40%. Szóval nem hülye az EVGA, hogy a csúcs kártyáját egy sz@r és zajos hűtéssel lássa el.
-
ScomComputer
veterán
-
Erdei88
veterán
válasz
ScomComputer #3011 üzenetére
A Tied is Phoenix?
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz
ScomComputer #3038 üzenetére
Na nekiállok újra akkor. Voltage-t hagyjam alapon? Monitorozni szoktam folyamatosan persze.
A strixet pedig nem azért írtam mert menő, de amikor vettem akkor még nem igazán voltam tisztában mit is kellett volna néznem helyette
-
ScomComputer
veterán
válasz
Capt.Obvius #3034 üzenetére
Attól,hogy strix-ed van még nem biztos,hogy nyertél a szilicium lottón...
Meg először ki kell tesztelni,mit tud a vga...PW limit max-ra, gpu-ra +100 teszt, de lehet +200 is és akkor ha fagy akkor lejjebb lépsz -10-et,és így tovább, de közben monitororzod a hwinfo-val a fogyasztást gpu vcore-t órajeleket,hőfokot,stb,stb... -
maross
nagyúr
3060ti-vel megejtenek valami alap oc-t, milyen orajeleken erdemes probalkozni, mennyit birhat egy atlagos peldany?
-
Chaser
legenda
válasz
MZsoltee #3030 üzenetére
attól még nem tudod a panelt dönteni, forgatni, van hogy nem pont szemből ülök
vettem egy ilyet, előtte jól utánanéztem, nem csalódtam
nem 75hz, nem synces, de bőven jó volt játékra is
múltkor kevertem is a viewsonic-kal, mikor vkitől kérdeztem tud-e az övé 1440p alatti natív megjelenítést mint ez
szenvedtem itt hogy nv driverben belőjem ha 1080-on megy akkor natívan tolja, ez meg magától tudja, csak át kell pöccinteni menüben
már az a legnagyobb bajom vele, mióta nem játszok rajta nagyszerk:
GIORGIONE76
arról akkor lemaradtam hogy olyan is van ( : -
Capt.Obvius
aktív tag
válasz
Amúgy hogy a fenébe tudsz ilyen értékeket? Strix-en a 2115 boost instant gép restart...
na így már jó helyre megy a kérdés
-
GIORGIONE76
őstag
válasz
Capt.Obvius #3031 üzenetére
Hát azért a tiéd többet tud
Chaser: van hozzá és rendeltem is konzolt ami a talpfelfogató helyére megy és vesa 100-as,
én is előre felé szeretek bambulni -
Capt.Obvius
aktív tag
válasz
Capt.Obvius #3016 üzenetére
Amúgy hogy a fenébe tudsz ilyen értékeket? Strix-en a 2115 boost instant gép restart...
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz
GIORGIONE76 #3021 üzenetére
Jó kis moncsinak néz ki. Én egy ilyet hajtok most: Acer Predator
De gondolkozom a váltáson: Samsung odessey 32", vagy az új predator ami flat már
-
Chaser
legenda
válasz
GIORGIONE76 #3026 üzenetére
nálam ott bukott el, ha még be is vállalom az aoc féle vagy pixelhibás/vagy nem dolgot, a talpa fix, vesa sincs
én inkább a kijelzőt állítom az okos fejemhez, mint fordítva -
ssj81
aktív tag
válasz
GIORGIONE76 #3023 üzenetére
Nincs még de ha tudom nem adom el.
-
ssj81
aktív tag
válasz
GIORGIONE76 #3021 üzenetére
Ma reggel adtam el
-
GIORGIONE76
őstag
válasz
Capt.Obvius #3016 üzenetére
Sziasztok, ha valakit érdekel, most váltottam felbontást,
az AOC Q3279VWFD8 1440p/75Hz freesync monitor G-Sync képes,
a monitoros topikban is megerősítették, a nv panelben is beállítható! -
KisBundi
őstag
Miben van kevesebb? Rohadt nehéz ez FTW3 de simán tartja a ház. Megmértem és nem görbül kicsit sem a súlya alatt a kártya.
Szerintem a ventik nem olyan csendesek mint a Strix/Tuf vagy a Gaming Trio esetében, de így is jól hűtenek. 40% körül egyáltalán nem zavaróak.
Gyárilag olyan ventiprofil van rajta, hogy minden áron 60 fok alatt akarja tartani a kártyát és így bizony nyomja fel az RPM-et.
-
s.bala31
őstag
válasz
ScomComputer #3015 üzenetére
Nem. Még soha nem próbáltam vga-n biost frissíteni. Macerás, milyen prog. kell hozzá?
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz
ScomComputer #3015 üzenetére
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz
ScomComputer #3012 üzenetére
Ezt a benchmarkot honnan tudom leszedni?
-
s.bala31
őstag
válasz
ScomComputer #3012 üzenetére
Az én példányom nem bírja annyira az uv-t mint a tiéd. Szerintem ilyen beállításokkal még a SP is kifagyna nálam.
-
ScomComputer
veterán
válasz
Jav..."ha ebben nem dob ki,nem fagy ki, akkor mindenhol jó lesz"
-
s.bala31
őstag
-
Semin
őstag
Igen ez teljesen biztos, látszik a vastagságából is. Ez csak nevében FTW3, ez valójában egy XC3 hűtés.
Viszon én eredetileg ilyen 3070-et rendeltem (XC3), és amikor ott utána olvastam a tesztelők többsége elégedett volt a hűtő teljesítménnyel. Ha egy az egyben megkapta ezt a hűtést a 3060ti akkor nincs baj. -
Semin
őstag
válasz
KisBundi #3003 üzenetére
Azért azt látni kell, hogy kb 30%-al kevesebb "vas" van ebben, mint mondjuk egy Asus/MSI kombóban. Nekem egyik sem opció, mert 30 cm helyem van
. Azokat kitámasztás nélkül használni eletveszély. (1.5(!)KG
).
Ha 70C alatt marad normál zajjal az nekem elfogadható.
@amstorm
Ezért csodálkozom a 3060Ti eredményein. Mindkét 3070-es hűtés (XC3, FTW3) jól teljesített, bárhol olvastam róla. De hamarosan ki fog derülni -
amstorm
aktív tag
[link] itt nem mond rosszakat az ftw3 ultrarol.
-
KisBundi
őstag
Be Quiet Pure Base 500 ház és játekok alatt sem megy 70 fok felé. A zaj nem zavaró kicsit sem. Teljesen jó az EVGA progi, de talán nincs annyira fejlett mint az Asus. Volt egy oldal ahol a Strix és a Msi Trio után a FTW3 hűtése volt a legjobb, de persze kicsti hangosabb volt. Egy jó ventiprofilla nagyon jól be lehet állítani. Nem muszáj 70 fokig engedni, lehet 75 is. Nem lesz baja, de csendes marad.
-
omfgk
veterán
válasz
thomasvold #3001 üzenetére
255k
-
thomasvold
őstag
3060 Strix volt? Ha igen, mennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest