Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FaTHI
őstag
válasz
Phoenixres
üzenetére
Tiszta ideg vagyok Maónika

-
Phoenixres
tag
Egész pontosan 0 ár van kirakva. Csak majd du 2-től.
-
worxland
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ne zavarjon, hogy délután kettőtől lehet csak árulni világszerte.
-
ScomComputer
veterán
No vannak már magyar árak tele vannak a bóótok ahogy az nvidia ígérte....
-
Joco_77
senior tag
Tippre 3 esetet tudok elképzelni 3070 el kapcsolatban:
-Nem ~250xxx lesz a listaára hanem 300+++
-Nem lesz készleten egy darabig
-Az első kettő együttCsodálkoznék ha más lenne a helyzet mint a 3080 esetében

-
MeghaL0L
addikt
Itt megint csak a készlet mennyisége fogja meghatározni az árakat. Ha kevés van és megtehetik a bődületes felárat, akkor megfogják tenni. Ezeket megveszik az PH! fejvadászai, rádobnak +30k-t és itt lesz fent 320 környékén a legfapadabb oc nélküli Ventus 2x. Ahogy már fent is van 1.
A rog strix az mindig a felsőház volt. Szerintem 260-70 alatt nem is érdemes rá számítani.

Véleményem szerint annyira nem tudják egyébként megtenni a 3070-el ezeket a túlárazásokat mint 3080-al mert:
1, A túlárazott kártyák már-már közelítenek egy normál áras 3080-hoz. Ez a legtöbb embernek nem fog feküdni.
2, Aki 3070-et akar az többségben szerintem jóval price sensitivebb mint a 3080/3090 célközönsége, így visszakanyarodunk az első pontra. Nem fognak fizetni közel 3080-árat.
-
-
MeghaL0L
addikt
Még éppen nincsenek elkésve.
Az megint más kérdés, hogy a magyar boltok tartani fogják e ezt a 14:00-át, lesz e készlet, normálisak lesznek e az árak. Az alza "csúszkája" teljesen megfelelő lenne jelen pillanatban. Ahogy koxx írta kb. ott vannak. 220-266. Meglátjuk. Ha kapok 250 alatt Ventus 3x-t, akkor megy a rendelés, ha nem akkor várunk.
-
Overclockersen néztem az árakat, egyelőre nem annyira elborult mint a 3080 esetén, aztán itthon mi lesz azt nem tudni. Átszámolva 210-260k körül mennek a vga-k gyártótól függően. Kíváncsi leszek, bár most az amd 6000-es széria bejelentése után lehet nem lesz akkora hype.
-
edward2
addikt
Semmi hír? Komolyan ennyire komolytalan launchot még életemben nem láttam.
Közben olvasom 14:00LT az indulás.
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
sok bolttal ellentétben ott felveszik a telefont, soha nem volt olyan hogy max 2-3 percnél többet kelljen várnom élő emberre - halottra meg egyébként sem várnék ( : -
rengeteg tel. üfsz-es van náluk, covid miatt vagy még több, vagy még jobban leterheltek
néha én is futottam bele olyanba aki nem volt képben, lehet az volt az első napja...vársz 5 percet, csörögsz megint, nem nagy esélye van hogy ugyanazt az üfsz-est kapcsolják -
Dare2Live
félisten
válasz
ScomComputer
üzenetére
"aki ügyes annak van..van"Aki boltból megvette 450-500ért, scalpertől megvette 450-500ért, scalpertől megvette 450-500ért, nagykerben dolgozik annak van 3080.
Az ügyes vagyok irok rá scriptettel annyira mentem, hogy amikor felrakták megvettem 3080at 279Kért. Aztán még mailt se kaptam, hogy jaj mégsem mert eladtuk másnak 450Kért...
Ez van.
-
ScomComputer
veterán
Miért ne lenne,aki ügyes annak van..van aki már több darabot is kipróbált eladott...
-
Nazo
tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
3080 kint van már két hete? Van készlet?
A két hetes csúsztatás a készletek "felhalmozására" szerintem arra lesz elég hogy nem éjfél után 1 perccel, hanem talán 5-6 perccel később fog elfogyni a készlet
De ne legyen igazam! -
ScomComputer
veterán
válasz
Phoenixres
üzenetére
Aszongyák ebből lesz készlet....azért vót a két hét csúszás...by nvidia...
-
Nazo
tag
Sziasztok.
Nem szoktam megjelenéskor videókártyát venni, de most felültem a 3070 hype vonatra, és szeretnék egyet szerezni.
Akkor elvileg holnaptól elérhetőek már nálunk is? Érdemes valamikor figyelni a webshopokat hogy mikor rakják ki őket?
Nem tudom hogy megy ez, mi a legjobb stratégia ha nem apróról akarok 2*es áron venni? -
keIdor
titán
A reális ára ezeknek valahol itt volna:
MSI 610€
Zotac 575€ -
MeghaL0L
addikt
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Nyugodj meg, az nem irányadó. Ugyanazt kezdték el mint a 3080-nál. Gondolom megvette cégesen az iPonos Ventus 2x-t, szóval áfa majd visszacsorog.
(November 5-ből gondolom, akkorra írta az iPon is.) Tehát nettó áron (213k) az övé. A bruttóra (293k) rádobott 27k-t. És VOALA! Megszületett a gusztustalanul túlárazott 3070. Ennyi történhetett. ElBándi' haszna meg kb 107k. 
Én nem ítélem el ezt az ember. Ameddig madarak vannak...

-
dante3
addikt
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Annyit én sem, drágább, mint tegnap az Iponon látott x trio
-
Pickle Rick
senior tag
Aprón már van egy 3070 hirdetés. Elég magas áron...
Linkelni nem fogom, nem akarok szabályt sérteni, de lehet egy irányadó a lehetséges árakra. Ennyit biztos nem fogok adni érte.3070 ROG strix-re akartam volna lecsapni, de így sztem elengedem a dolgot. Am is kb 1 játékkal játszok gépen (FS19), viszont azt TVn 4k-ban és jó lenne ha meglenne a stabil 60FPS.... mind1 marad az 1660Ti.
#142 CME: Nem kellene?
-
arn
félisten
válasz
üzenetére
A hatarokat mar kijeloltek, innentol most minden uj megjeleno kartyanak ehhez kell igazodni. Ez a vasarloknak jo, mert ha ezt uberelni akarjak, akkor nagyobbat kell dobni.
a 3080 rendelesem meg mindig el a megjelenese napjatol, ezt is megvennem ennyiert, ha lehetne kapni
de igy mar erdemes kivarni meg par adokkapok lepest a ket oldaltol, tavaszra letisztul a kep.ha az nvnak nem lesz meggyozo a folenye ebben a korben a skalazhatosag miatt, jo kis idoszak jon. Remelem arverseny is lesz, es nem kartelezve egymashoz araznak.
-
arn
félisten
válasz
üzenetére
A 3000es sorozat fogyasztasa nagyon nincs rendben... kivancsi leszek, ha atviszik a tsmchez, ott is hasonloan tulhuzzak e oket. Pedig architekturalis hatekonysagban most is kilora megvennek a piacot, de ugy tunik, hogy a felsobb regiokban nem skalazodik rendesen (gyorsabbnak terveztek), es ehhez igazitottak az egesz portfoliot.
Ezt alatamasztja az is, hogy az elozo generaciokban a legnagyobbak voltak hatekonyabbak, most meg a kisebb kartya.

-
arn
félisten
minek a rt?
[link] -
Andor22
aktív tag
Nagyon jó ez a 3070 a teszteket elnézve
Kíváncsi leszek az árakra meg persze a készletekre
-
Sunnyslow42
csendes tag
Hát nekem egy 2080ti van jelenleg (aorus extreme). Nemrég vettem használtan 220-ért, igaz gari nélkül, de ahogy elnézem a 3070-et és a Schrödinger 3080-át, abszolút nem érzem úgy, hogy átkúrtam magam a palánkon. Majd jövőre szerintem meglepem magam egy AMD felsőházzal. Velük kapcsolatban most jót érzek.
-
r92king
tag
válasz
üzenetére
Szerintem az még még mindig sok érte Annyiért kéne adni a 3080-at elviekben
Pont most akartam gépet cserélni, már el is adtam a VGA-mat, de ilyen árak mellett főleg az Aprón, ahol nem is tudom mit képzelnek magukról egyesek. Megvárom a Radeon hát ha annak jó ára lesz. Nagyon brutál mi van itt.
-
Badrick
csendes tag
Esetleg itt közelebbi info:
leet.hu/2020/09/25/kozeledik-az-rtx-3070-megvannak-a-magyar-arak/ -
arn
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
en nem adok ertuk tobbet
max nem veszek. -
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Az pedig a jelenlegi áraknál egy nagyon jó ár!
Bár szerintem megy az még lejjebb, ha valamikor lesz végre készlet.
310 körül van a reális ára... -
Rony949
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
"ha nem szállnak el nagyon az árral"
Pont ez az, hogy ma délelőtt fent volt iPonon az egyik verzió 314k-ért. Szóval az ár nagyon nem jó. -
válasz
DeathAdder
üzenetére
Elvileg ugye holnap rajtol az a széria, szóval remélhetőleg sikeresebb lesz, mint a 80/90-es start...
-
-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Holnap kiderül..

Volt már fent talán iPonon 3070 nem valami "csúcs" típus és 310 volt tehát nem igazán 500 euró jelenleg.. -
szasanyi
félisten
Az sem most lesz... amíg a 2080S új ára ~250k és felete, a 2080Ti 415k és felette addig a nullánál alig több az esély.
Ha az Big NAVI is ilyen cumi lesz (nálunk, az pofátlanul kapzsi árazás miatt) én be is fejeztem a PC játékot. Elő van rendelve185k egy PS5 aztamennyiért rátudok ha nem lesz olyan a játék mint a PC-n. Ezeken az árakon meg vegye a VGA-kat az aki akarja.
-
edward2
addikt
válasz
Phoenixres
üzenetére
Ez se lesz elérhető.
Egyetlen lehetőség, hogy az AMD valóban jó lesz annyiért mint nvidia és ott lesz stock. Amúgy nem veszünk semmit.
-
Phoenixres
tag
Kemény kis kártya a 3070 bolhafingnyit erősebb a 2080 ti-nél és a fogyasztása is teljesen rendben van. Vinni fogják mint a cukrot. [link]
-
arn
félisten
Nekem tetszik, jo kartya lett, csak kar hogy nem kaphato, plane, nem 500 euroert.
-
Dare2Live
félisten
3080 tesztek alapján 4Kn jópár játékban ki fog futni RAMból, olyanoknál is ahol maga a GPU elég lenne a 60fpshez.
1hét és jönnek az low/0.1/1%low tesztek és akkor kiderül. Meg most már megvárom az AMDt is. Főleg, hogy ebben a scalper 500K 1év garival a 3080, meg 310 a 3070 nem fogok résztvenni. -
Chaser
legenda
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
az max 100-at ér, láttam aprón, meKmonták' sokan ( :
-
Dare2Live
félisten
min fpses, 1% LOW teszt van vhol?
Félek a 8GB ram 4Kn beüt.
Amúgy techpowerup teszt is kint. https://www.techpowerup.com/review/nvidia-geforce-rtx-3070-founders-edition/ [link]
-
- = Zk = -
félisten
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Hát.... Azèrt az 1%èrt nem is.... De mèg a közel 25-38w különbsègèrt sem....
Pedig tetszik a dolog, nem is teljes áron vettem anno a 2080Ti-t....
Amíg bírja a 1440p ultrát, addig maradhat.... Vagy ha nem deglik meg.. de ne tegye inkább
-
MeghaL0L
addikt
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Nem is sok értelme van. Nyilván nem is erre gondoltam.
Aki 3080-ra szeretne váltani (Én mondjuk nem tenném) mostmár az is kénytelen lesz olcsóbban eladni a 2080Ti-át.

-
Mumee
őstag
Kekw árak.
-
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Soha nem is ez volt a cél.
Azt mondták, hogy azzal egyenlő lesz néha pedig erősebb. Mi értelme lenne?
Még a 3080 is jópár ember számára gondolkoztató, nemhogy a 3070 egy 2080 Ti-ről....
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen széket vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

aztán igazából majdnem mindegy, de 300k-t egyikért sem vagyok hajlandó fizetni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Linkelni nem fogom, nem akarok szabályt sérteni, de lehet egy irányadó a lehetséges árakra. Ennyit biztos nem fogok adni érte.