Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeghaL0L
addikt
válasz
nyul105
üzenetére
mert hiába rakom 0ra, akkor is 30on tartja - Nono. Jobb szélén a fan speed csúszkának "pipáld be" (legyen neked is piros) az Autot ami piros színű a képen amit küldtem. Akkor lesz 0-án. Manuálisan nem tudod lehúzni.
Én semmit nem állítottam, default minden. Nekem tökéletes így.
-
Lord Myn
senior tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Nekem is elküldenéd?

Milyen progival írtad rá a VGA Bios-ára?
-
nyul105
senior tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Köszi,
Valószínűleg updatelnem kell az AB-t, mert hiába rakom 0ra, akkor is 30on tartja minimumban.
Neked ment AB-vel simán, vagy van trükkje?
AB simán egy curve, "allow asyncron" és jónapot?
Te mire állítottad be?expertool uninstall esetén rgb megy onba, sőt, ha jól látom winnel indulnia kell.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
-
GIORGIONE76
őstag
válasz
nyul105
üzenetére
Az az expertool egy fos, max az argb beállítására jó, töröltem és a sima AB elvégzi a dolgát,
A sajátja nem is engedte a grafikonban állítgatni, ezt a külső-belső venti teóriát nem tudom megerősíteni, az AB egyszerre állítja, jó az úgy, simán, minimális oc-val nagyon nincs hangja, pláne ha kézi ventiprofil van, csak 1800rpm felett indul be a helikopter
-
MeghaL0L
addikt
válasz
nyul105
üzenetére
talán külső/középső venti szabályzás - Így van.
default szinkronban forogan(értsd: ugyanannyi %on) a ventik? - Nem egészen. De közel egymáshoz. Én eltérő RPM-eket látok a középső és két szélső között. Ha Én hazudok, akkor a program is (HWInfo, GPU-Z). Megnézel itt több GPU-z képet, van eltérés egy kicsi.Annyit akarok állítani, hogy 50 helyett 60 fok alatt kapcsoljanak be a ventik.
Meg tudod tenni ezt MSI Afterburnerben is. Én is használtam az expertet annyira, hogy állítsam az rgb-t. Aztán felejtős. -
MeghaL0L
addikt
válasz
nyul105
üzenetére
Ez így van.
Jó hogy felhoztad az Alzát. Lehet szídni Őket, de nekem eddig velük ment minden a leggördülékenyebben. Ill. Ők tájékoztattak a legtöbbet a rendelés folyamatáról. Az app is rendben van és a webes felület is.
Ja megvan:
Sokan a reklámjaik és a kis zöld kabalájuk miatt utalják Őket. Hát na. Nem mindenkinek jutott észből ugyanannyi.
-
nyul105
senior tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Nehéz az ilyenekkel általánosítani, mert sokszor változnak az ott dolgozó emberkék.
Bár nekem egy agyondicsért/magasztalt boltban voltak full bunkók, pedig 6 éve, mikor előzőleg bent voltam, ugyanazokat az arcokat láttam bent ülni...
Szóval ugyanazok az emberek is változnak (ha a régi dicséreteknek lehet hinni) idővel, ez még nehezebbé teszi.Pozitív tapasztalatom eddig Alzás elállásnál volt az ügyibtézővel, a többi semleges vagy negatív.
Ja, és egy végtelenül kedves és segítőkész Acer ügyintézővel. -
-
nyul105
senior tag
Sziasztok,
Gw phoenix 3070 tulajokat kérdezem:
Expertool 2ben miért van a fan curvenél 2 darab grafikon?
Sejtem, hogy talán külső/középső venti szabályzás, de talán valaki tudja is. Illetve ha igen, akkor a kövi kérdés: default szinkronban forogan(értsd: ugyanannyi %on) a ventik?
Annyit akarok állítani, hogy 50 helyett 60 fok alatt kapcsoljanak be a ventik.Azért ezt a toolt használom, mert ebben kapcsolom ki az rgbt is.
-
petimbo
tag
Nekik is volt, most nincs, de utoljára 500 dollár volt.
https://www.newegg.com/asus-geforce-rtx-3070-dual-rtx3070-8g/p/N82E16814126460 -
MeghaL0L
addikt
válasz
petimbo
üzenetére
Aztán rendelsz "x" típust és hívogatnak majd, hogy "y" típus van, nem baj? Jó lesz?
Unszinpatiukusak lettek nagyon. Még az elején egy pénteken le lett velük beszélve a palit (Az oldalukon a chaten), mondták hétfőn küldik, emailbe írjam le nekik a rendelésem. Oké. Válasz az emailre semmi. Hívom Őket hétfőn, hogy mi a helyzet. Azt mondja mivel? Mondom a Palit rendelésemmel amit emailben elküldtem, chaten beszéltük le. Válasz: Elmondtuk, hogy nincs palit, csak MSI Ventus 2x. Mondom komám nekem ilyet biztos nem mondtál, palitban egyeztünk meg. De mondjuk ha nem hívom, akkor b@sznak szólni is. -
petimbo
tag
Persze, hogy erős. Külföldi oldalról rendeled USA-ból, akkor 500-600 dollár.
-
petimbo
tag
Foramax weboldalán van néhány darab:
https://www.foramax.hu/nvidia-nvidia-rtx3070-c-21_31_90_596.html -
dante3
addikt
-
laychi
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Tudod korlátozni AB-ben a csúszkán, hogy meddig menjen el

Lássak már valamit

-
ScomComputer
veterán
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
-
GIORGIONE76
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Oks, hnap mindenkinek válaszolok
meg még újratesztelek,
azért kicsit toltam rá, úgyhogy az meg hővel jár, meg ez az autoventi profil nem túl jó, holnap AB-val újraállítom, ez anélkül volt, artifaktig húztam, de lehet csak a core-ra érzékeny és a ramokat még engedi, nem tudom, plusz lehet hogy a feszt sem kellene rátolni, az nyomhatta meg a tempet, szóval finomhangolom majd, de nem a saját progival.. -
FaTHI
őstag
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Mi ez a 79 celsius fok Gpu? Az sztem nagyon sok nekem most jön a Gainward főnixem de ha ilyen forrofelyű visszamondom
-
laychi
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Tedd fel inkább a palit gamerock biost
330W max tdp -
ScomComputer
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ááá már látom ez a gs...kell a bios....gpu-z-vel mentsd le légyszi és töltsd fel valahová..
Thx..
-
ScomComputer
veterán
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Ez melyik GW,a GS ?
A "főnixel" max 259W amit tud kitolt limitekkel a gpu-z szerint,de a hwinfo mutatja jól az 250W a valós...
Neked 277W a max...
Mutassad csak ezt a képet nagyban..ott jobbra lássuk a p.target-et...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MeghaL0L
addikt
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
A pont jó, az OC szerintem játékoknál instabil lesz, sőt szinte biztos.
De azok a hőfokok és venti százalékok... Azok nem jók. Mibe van az a kártya? Sütőben?
Első vagy, akinél ilyet látok. -
Capt.Obvius
aktív tag
válasz
Attila2019
üzenetére
Az elején hangos volt, de most már csak akkor hallani terhelés alatt ha bemászok az asztal alá a gép mellé
Szerintem nem kell félni egyáltalán ettől a coil whinetól, mert magától abbamarad egy idő után úgy is.
-
Attila2019
tag
válasz
Capt.Obvius
üzenetére
Még mindig jelen van a coil wine hang ? (3070 strix)
-
Hrabo86
tag
válasz
Capt.Obvius
üzenetére
Beraktam a képre, a 4.6.3. Beta 2-es verziójával csináltam. Azon jobban lehet szórakozni, felnyomni a core voltage-ot...
Amúgy én nem nyúltam a FAN curve-hez, mert így se ment 68 fok fölé soha és mindezt alig hallhatóan. Csúcs az 43%-os venti sebesség volt terhelés alatt....
Tehát részemről a GW 3070 Phoenix nagyon ajánlott darab lett, főleg, hogy az egyik legolcsóbb. -
Uzi74
senior tag
Összefoglalva a 3070-hez november eleje óra semmilyen játék-bundle nem járt, watchdogs korábban járt csak volna, jól láttam? COD meg csak a 3080-hoz?
-
Hrabo86
tag
Sziasztok,
pénteken megjött nekem is a GW 3070 Phoenix. Első problémák után most már meglepően nagyon is jól teljesít, nem vártam volna ettől a típustól. MSI Afterburnerben elvittem a határokig: core voltage maxon, pw limit 113%, core clock +200 Mhz-ig stabil, mellette memory clock +1400 Mhz-ig szintén stabil.
Core clock +200 Mhz felett is működik, de artifactes a kép néha 1-1 pillanatra, de +200 Mhz-el is 2160 Mhz-ig felment az órajel, ezzel 3dmark-ban 15.000 GPU pontszámot átlépve.
A problémám egyedül az volt vele, és kicsit be is paráztam, hogy a régi amd kártya helyére berakva a 3070-et nem akart bekapcsolni a gép. Egy halk nyekkenés és semmi más, még az alaplapi debug ledek se villantak fel, semmi. Szétszedtem egészet és úgy bekapcsolt, de alaplapi hdmi nem adott jelet. Vissza a régi vga azzal fura mód működött. Majdnem már biost flasheltem, de még egyszer bepróbáltam az új 3070-et és immáron ment a gép rendesen, be is kapcsolt, képet is adott. Nem értem, sose láttam még ilyet, de ha valaki már igen, akkor kíváncsi lennék a tapasztalatára, hogy ez mi a fene volt.
-
Joco_77
senior tag
válasz
Lord Myn
üzenetére
Szia Lord Myn!
Na akkor énis írom mivan azóta! Nos nekem mint kiderült a legújabb driver 457.30 még a lejátszóknál (Media player classic home cinema + madvr példának okáért) a Vsyncet is elb**zta tehát az mp4(1080p 24fps) filmek a másodlagos kijelzőn (plazmatv) szaggattak...hálistennek régesrégen gtx 980al volt hasonló problémám ezért emlékeztem, hogy "vsync" off igaz ott win7 alatt egy "témaváltás" oldotta meg. Persze ezt sehol nem látod, hogy ki van kapcsolva, hiszen nvidia control panelen belül ott virít, hogy alkalmazásvezérelt.
Most visszaraktam a 457.09 et és anélkül hogy bármihez nyúltam volna folyamatos a videólejátszás semmi akadás.
Ellentétben veled én nem vagyok biztos benne, hogy az 1-4 napon belüli 1 vagy 2 3másodperc fekete kép nem fog visszajönni netezés közbe mivel kicsit mélyreásva a 456.71 et írják a fórumok az utolsó hibátlan drivernek de nem érdekel megvárom mostmár az új drivert addig marad a 457.09.
Kijelenthetjük, hogy a legújabb driver 457.30 nem sikerült túl acélosra...Persze nyilván sokaknak semmi baja vele de valamit nagyon elbaltáztak nvidiánál az új driverrel kapcsolatban. -
Chaser
legenda
válasz
nyul105
üzenetére
ha nem használtad fel nem vonják le, nincs miért
nem kell benézni a licensz mappába addig, termék elállása után törlik is a fiókódból - vagy érvénytelen lesz, nálam volt ilyen "beragadt" kód, több héttel utána néztem de érvénytelen volt -
itt a fő terméktől állsz el, nem az immateriálistól, az csak a hozadéka mivel adták, így értelemszerűen attól is elállsz
tavaly még kóddal se foglalkoztak nagyon, de sokan kuponozáskor túlzásba vittéka hülyeséget, és kb csak a kódokért vettek kártyát, amit aztán visszavittek, azóta szigorúbban vesik ezt - sztem teljesen jogosan - -
nyul105
senior tag
Elállás után rendeltem egy másik terméket, amihez járt kód ugyanúgy.
Utána belenéztem, bent maradt mindkettő, de csak az újat használtam fel. De ez több, mint egy éve volt már.
Köszi a megerősítést. Felhasznált kód esetén jogos a levonás, nem ezt vitattuk, hanem a "nem felhasznált" kódnál. Lévén immateriális termék esetén nincs elállás tudtommal.
-
Chaser
legenda
válasz
PeTeR_33
üzenetére
veszel egy tv-t, kapsz mellé egy soundbart ajándékba
elállsz a tv-től, vajon megtarthatod-e a soundbart? ( :
sw pontosan ugyanez, attól hogy mo-n még mindig úgy gondolják sokan, hogy azt pusziért rakják össze emberek és pusziba kerül
de ha nem használta fel az illető, biztos nem vonják le
én ilyen csak akkor használok fel amikor letelt a két hét és biztos marad a kártya/cpu ami mellé adták
jelen esetben tudja lóPh@sz mit csinálnék ha már elhasználtam kódot - mivel nem használtam volna el így költői -, de esélyesen inkább gariztatnám evga-nál közvetlen, osztán' annyira csalódott lennék hogy talán kiengesztelnének valami táppal vagy akármivel a kártya mellé...nincs kizárva
-
Chaser
legenda
válasz
PeTeR_33
üzenetére
de levonható, nem puszira adják, hanem a kártya _mellé_
ebben mi olyan bonyolult értelmezni? nem mintha nem lenne ott az áfsz-ben isnyul105
ha nem használtad fel - nem néztél be a licensz mappába -, akkor biztos nem vonja le, egyébként - teljesen jogosan - levonhatja, lehet csak az éppen aktuális ügyintéző jóindulatán múlik -
dante3
addikt
-
-
adakiller
senior tag
válasz
PeTeR_33
üzenetére
mint lehetőséget vázoltam, már bocsánat...
majd a tulaj eldönti, hogy eláll-e a vásárlástól és visszakapja-e a pénzt, és vadászik másik kártyára, és visszateszi a régit (ha még megvan).
vagy
manuális venti belövés, vadászik másik kártyára és ha az meglesz akkor eláll a vásárlástól (14 napon belül) vagy gariztatja (14 napon túl).
-
PeTeR_33
tag
válasz
nyul105
üzenetére
Nem követem milyen kupon jár most a RTX kártyák mellé.
De ha a 12hónapos előfizetés vagy valamilyen ingyen játék akkor véleményem szerint nem vonható le.
Ajándékként van feltüntetve.Nem tartozéka a kártyának.Megjegyeznj kívánom még mindig jobban jár az ember ha esetleg a kupon árát levonják mintha egy végeláthatlan garanciális ügyintézésbe mászna bele.Teszem azt egy gyári hibás kártyát tákolna.
-
FaTHI
őstag
Mi ez a kupon amit 3070hez adnak mire jó?
-
PeTeR_33
tag
válasz
adakiller
üzenetére
Meg egy nagy túrót 250.000ft ért......
Gyárilag hibás az a kártya.
Elállásba vissza kell vágni.
Pakolja ki a bolt a pénzt.
Utána lehet kártyára vadászni.
250k+os kártyánál ventit állítani azért mert a drága gyári hibás?!Vissza kell vágni elállásba.
Garanciáztatni Isten ments ebben a túlkínálatban.. -
Capt.Obvius
aktív tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ez jó bármilyen más gyártó kártyájára is?
-
coleen
aktív tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Köszi, megpróbálok akkor egy egyedi görbét beállítani
-
arnihonda
újonc
Ha minden igaz sikerült lecsapni az alzás gainwardra
......de hogy mikorra küldik meg ténylegesen az jó kérdés.... -
FaTHI
őstag
Szerintem bejön a 3060Ti ami lesz 170- 220K ig és marad egy jó ideig 230++ a 3070-es.
A kérdés mekkora lesz a teljesitmény külömbség. -
coleen
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap sikerült vennem (bolti garival) egy EVGA RTX 3070 FTW3 Ultrát. Elképesztően szép és persze erős a kártya (nem találtam olyan játékot, ami WQHD-ban max beállítások mellett megröccentette volna), viszont ami a gondom vele, hogy a 3 ventillátora közül az egyik "kerreg". Valószínűleg csapágyas. A kerregés egyébként csak a 30-45% közötti fordulatszám tartományban jelentkezik, se alatta, se felette. De a játékok között leginkább ebben a tartományban teker, így baromi zavaró, hogy még a kvázi hangszigetelt be quiet házamból is simán kihallatszik.
Szerintetek megéri visszaküldenem gariztatni? Fáj a szívem egyébként, hogy egy egy napos kártyát főleg így a karácsonyi időszak, szabik stb. előtt visszaküldjek
Üdv,
Coleen -
-
Chaser
legenda
válasz
tupacamaru
üzenetére
nincs ( :
olyan ez mint a mese, egyszer volt, hol nem volt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
koxx
passz
ha a 6800 jó lesz gyakorlatban - nem lesznek driveres nyűgök -, és lesz készlet - valamikor jövőre ( : -
akkor nyilván lentebb tolja ennek a szériának az árát az nv, feltéve ha meghagyja, és nem csinál belőle inkább lassabb/gyorsabb verziót
jelen esetben pedig nem érdemes felárat fizetni ftw3-ért vagy strixért szerintem, a gw phoenix is bőven jó, ha azt dobálnák 200-ért az korrekt, de mostani alzás ára se rossz -
KisBundi
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
249 az.

-
-
FaTHI
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ja de volt vagy 30 percig! Én ezúttal behúztam egyet, bár a 6800-ra vágynék de ahogy kezdődött az is lehet nem lesz belőle semmi.
-
nyul105
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Erre mondják, hogy "az anyag nem vész el, csak átalakul".
Nézz fel apróra, kettesével árulják már
-
FaTHI
őstag
Igen és még van. Mi van emberek nem kell a ropogós 3070?
-
warcat
veterán
Gainward 229, alza.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

úgyhogy marad a várakozás. az a 280 az asus dualért elég erős.

meg még újratesztelek,