- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0418
őstag
válasz
david_97 #12947 üzenetére
Egyebkent mivolt a gond hogy aio-val kell huteni a kartyat? Gyari hutes nem volt tul jo?
Fogadjunk te legalabb tudod oc-zni a kartyat, cserebe en meg gyari hutovel hutom
amugy egy normalis gephaz ennyit szamitana? Jelenleg egy be quiet pure base 500 windowom van, elol egy 12es venti szivja be, hatul egy 14es kifele. Elore meg elferne 2 12es venti, ugy talan megjobban tudnam huteni a dolgokat? Kur*a tagas haz, meg egy 1080ti elferne a masik melle kb. [kép]
-
laychi
veterán
válasz
david_97 #12943 üzenetére
Ahogy nézem eléggé zárt a ház, az is jelenthet pár fokot.
Az oldalától befelé szívjon a vízhűtéshez a venti.
Szerintem azon a design rácson nem igen tud távozni a meleg levegő, ha kifele fúj és megreked a házban a meleg.
A faltól legyen minél távolabb a gépház, ha esetleg a közelében van.
Min. 10-15 cm.
Mivel képet nem csináltál nem tudom az aio csövei lent vagy fent vannak.
Alul legyenek.
Esetleg kicsit rázogasd meg a radiátort,ha van benne légbuborék, ami anomáliát okoz, az kerüljön fentre.
Érdemes lehet házon kívül összeépíteni a rendszert, hogy lásd mennyit befolyásol a ház és a szellőzése.
Tudom sok meló, de érdemes megcsinálni, így tudod szűkíteni a problémát okozó lehetőségek körét és kizárni xy dolgot, mint "hibaforrás". -
Robi BALBOA
őstag
válasz
david_97 #12688 üzenetére
Én ezt a tesztet nem szoktam futtatni.
Tuningról sem nagyon tudok nyilatkozni, mert az SLI nem szereti ha piszkálva vannak a karik. Pedig alul akartam feszelni őket, de valamiért nem akarta az igazságot, most egy temp limit van(de nem érte még el), meg a power limitet sem piszkálom, 100-on van aztán kész, de nem is szokott gond lenni a gamékkal(na jó, a Warzone néha betegeskedik, de nem a gép hibájából).
Szerintem nem veszítettél, megy 2ghz-en, attól egyik sem megy sokkal többet, meg még él a kari, akkor veszítettél volna ha már nem menne a kari.
Ui: Most látom nem is nekem írtad a hsz-t, na mindegy, ha már le írtam, akkor nem törlöm.
-
Robi BALBOA
őstag
-
mihione
őstag
válasz
david_97 #12667 üzenetére
Esetleg egy friss paszta?Lehet az is segitene valamit.Amugy ha mar hutest csere en tuti aiot raknek ra,azt a kovi kartyadon is tudnad hasznalni.Nekem is az lett a gyari helyett,sokkal halkabb igy es 54 fok a plafon 4k-ban hajtva,ocval meg 2025 mhz beton stabilan (lehet meg tobbet is tudna, elotte 2012 volt a max de szepen visszavette 1950-1975 korulre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nintendo Switch 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest