- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
--Rawlings-- #4274 üzenetére
Én nem bántam meg a gsync-es monitor. Kegyetlen drága volt, de nagyon nagy élmény.
-
2thletme2day
őstag
válasz
--Rawlings-- #4272 üzenetére
Nekem egy Acer Predator X34A-m van. Gigabyte 1080Ti Aorussal hajtom. Eddig nem játszottam olyan játékkal ahol ne lett volna meg a 60 FPS úgy, hogy minden ultra-ra van állítva élsimítasokkal egyetemben. Nem olyan régóta van meg a monitor. Eddig ezekkel a játékokkal játszottam/játszom: Dying Light, Far Cry 4, Doom, Bf1 és CS GO. Én nem bántam meg a választást. Nagyon jó ez a 21:9-es felbontás játékokhoz. A Gsync is elég látványos dolog de az, hogy megéri-e a többletet azt neked kell eldönteni.
-
Siszibatya
tag
válasz
--Rawlings-- #4263 üzenetére
Szia !
Azt neked kell tudnod milyen gyakran cseréled a hardvereket / konfigodat . Saját pénztárcád szerint dönts.
Új széria mindig lessz, legyen az videókártya vagy bármi ami jobb , erősebb stb. - erre ne alapozz !
Ezen az alapon nem vennél soha semmit se te sem pedig más.Más dolog az mihez vagy szokva játékokba , mennyi fps ami neked elég , milyen típusú játékkal játszol és mennyit . Nézz gameplay videókat és teszteket.
1080ti nek 250W + feletti hőkibocsátása van , custom kártyák halkabbak , hűvösebbek mint founders edition .
Következő generáció milyen , lessz én nem tudom.
Én annak örülnék , ha teljesítményben még többet ki tudnának hozni majd a kártyából , kisebb fogyasztással és hőtermeléssel .
27" 1440p felbontású és 144Hz vagy magasabb Hz- es g-synces monitort választanék. Ez a felbontás az arany középút szerintem. Én FullHd G-sync monitoron játszom és nem tervezem a váltást egyenlőre.
A 4k full ultra , max szűrős beállításokhoz édes kevés a 1080ti. Biztos be lehet állítani , kompromisszumokkal. 144 fps megközelítő értéket stabilan tartásához , könnyen lehet kellhet még jópár kártyageneráció saccra 2-3 de lehet több és kevesebb is ennél .
-
Dealer95
őstag
válasz
--Rawlings-- #4269 üzenetére
Vegyél PH-ról egyet!
A sima 60Hz-es QHD LG-k ha jól láttam 220 fölött vannak boltban.
Hosszú távra jobban megéri már talán -
Dealer95
őstag
válasz
--Rawlings-- #4265 üzenetére
De, a PG348Q
És még G-Sync is -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
--Rawlings-- #4265 üzenetére
Oda bőven elég lesz, 60Hz-re.
Nekem 1440p 144Hz-n is van olyan játék, ahol nem megy maxon a GPU.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
--Rawlings-- #4263 üzenetére
Képfrissítéstől függ..
1440p 144/165Hz simán megvan 141 illetve 162 FPS lock mellett. Persze, van olyan játék, ahol 60-90 fps között van, pl. mass effect andromeda, és persze nem mindenhol tartja a stabil 141/162 FPS-t, néha lentebb esik.
Szerintem nem gáz, az ára még elég magas, de egy jóideig ki lehet húzni vele, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Villanyszerelés
- Apple MacBook
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Sapphire R7 250 1GB
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest