- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
tyielow #13574 üzenetére
Csak infónak itt hagyom... Komplett bq ventiszett van a házamban... Elől full mesh.
Ha fullon járatom a ház ventiket akkor 4k ban 230-270w fogyasztással 45-60 fok közé van ékelődve..Ha gyárin hagyon a venti szabályozását és itt kiemelem hogy a gépháznak, nem a vga nak... Akkor 69-74 fok... Sokat számít a ház, és a szellőzés...
Ui.: MSI GamingX 1080Ti -
pacni120
tag
válasz
tyielow #13525 üzenetére
Képzeljétek, megcsinálták
Az általatok ajánlott Dominik műhelye Fb csoportban fél óra alatt jelentkezett egy srác, de sajna debreceni volt, szóval ajánlott egy bp-i úriembert. "Preparálásnak" hívják a technikát, nyilván ez már nem a "forrasztgatás" kategóriája a szerviznek, de este átvette, másnap délután már a gépben volt.
Órabérben dolgozik a fickó és valami nem várt gubanc is volt, meg ugye arctic IV le-fel is elég macerás meló tud lenni, de rendes volt és az eredeti max 15k-s árban csinálta meg. Sőt még talán BIOS-t is kellett rá rakni, mert azt is összebarmolta akitől vettem.
Ha valaki érdekel van egész fotó/videóalbum is a javításról.
Szóval végülis hepiend, de tanulság, hogy vannak nem korrekt hardveres eladók... -
pacni120
tag
válasz
tyielow #13376 üzenetére
Szerintem sem kerek ott valami. Én max 50 fokig láttam elmenni acceleros 1080ti-t (giga és egy asus karim is volt). Nem lehet, hogy túl gyenge vagy túl erős a GPU-nál a felfogatást? Én az elsőnél egy kicsit túl erősen húztam meg és rosszul illeszkedett a GPU és a hűtőfelület. Lehet megérne egy szétszedés-újra összerakást a dolog.
-
mihione
őstag
válasz
tyielow #13381 üzenetére
Elegge folytott ez a haz is friss bearamlas tekinteteben,en megneznem elso korben levett oldallappal mit mutat.De full terhelesen is meg kene allnia kb 65 nagyon max 70 fok korul.Nekem a gyari evga sc2 hutes 4k alatt ment 78 fokra,a 2k wow nem is olyan komoly terheles es az accelero komolyabb hutes is barmelyik gyari leghutesnel,szoval ott valami nem kerek.
-
-
válasz
tyielow #13378 üzenetére
Igen, de pont ezért vagyok itt. Én sem értek hozzá nagyon. Aláfeszelni egyszerűbb. Ki kell pipálnos a volt controll ha jó emlekszem, majd cntr+F és bent is vagy. Youtube-n találsz róla videókat, segítenek. Engem pont az oc érdekelne, fix fesszel, fix órajelet. A bf5-öt nyugisan játszd, ha felidegesít, kapcsold ki, bonts egy sört, ennyi. ;)
-
válasz
tyielow #13376 üzenetére
Jön a nyár :) Aláfeszelésen nem gondolkodtál? Ezelőtt ugyan nem sokáig, de egy inno3d 1080ti volt, elment limitig, 84C-ig. Kicsi hűtés volt rajta, de aláfeszelve 72-74C-ra beállt ugyanazon játék, ugyanazon beállításaival. 1 perctől jön az aláfeszelt rész, jobb eredményekkel.
[link] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- EAFC 25
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Drón topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest