- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syz
senior tag
válasz
Cs1csó #36877 üzenetére
Én úgy tudom hogy az NV Experience játékoptimalizációs része a játékosok visszajelzéseiből alakul ki, tehát másnál már működött így a dolog és csak be kell pattintani a profilokat. Múltkori driver telepítésnél véletlenül felraktam, meglepődtem mikor a Dirt Rallyt a natív felbontásom feletti grafikai értékkel akarta optimalizálni. Ki is próbáltam és ment rendesen
-
válasz
Cs1csó #36877 üzenetére
Nos ez megint szubjektív... amit a játékon nem tudok bekapcsolni azzal sosem foglalkozok... AA-t meg alapból a legtöbb esetben eleve lövöm ki, mert többet homályosít mint használ és én ikább nézek pár "recét", ami játék közben amúgy sem tűnik fel annyira (szerencsére nem vagyok érzékeny rá), mint az hogy minden kép meg textúra homályos.
Szóval nekem semmit nem ér az experience jelenleg. De ez én vagyok.
-
Dictator^
veterán
-
Colos1
őstag
válasz
Cs1csó #36170 üzenetére
Olvastam a Relase Notes -t, alighanem Abu kifelejtette a driver leírásából ezt:
"Power Saving: The driver now puts the GPU in the OFF state, with video memory in self-refresh mode, when the monitor is blanked or inactive. (Windows 10)"
Ez egy hasonló vacak, mint ami az AMD -nél fut "ZeroCore" néven, hogy ha kikapcsol a monitor, akkor visszaveszi a VGA fogyasztását pár W -ra, a GPU és a VRAM sleep állapotba helyezésével.
AMD -nél nem az volt a fura, hogy ha valakinél nem ment rendesen, hanem az, hogyha ment. Úgy lehet kikapcsolni, hogy beállítod a WIN -ben, hogy sose kapcsoljon ki a monitor. Legalább is AMD -nél így lehetett, remélem itt is lehet. Csak akkor indul ez az állapot, ha a WIN kapcsolja ki a monitort, legalább is remélem, hogy itt is ez indítja, mert én emiatt mindig a monitor kapcsolójával kapcsolom ki.
Amúgy ez állítólag nem az AMD hibája, mert állítólag akkor nem megy rendesen, ha a VGA és az alaplap nem teljesen kompatibilis egymással, és nem tudja a VGA -t ébreszteni. Ez esetben nVidiánál sem lesz másképpen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest