- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pramerb
újonc
Igen most kiprobaltam GTA 5-tel korbeszaguldtam az autopalyan meg a varosban, vegig 50fps korul volt, hatterben a gpu-z, vga vegig 99%-on, realtemp proci hofok max 54 fok volt.
Nagyon durva a kulonbseg hogy mennyivel jobban kihajtja az i5, mint a jo kis oreg quad 9550. Hat igen eljart felette az ido. Raadasul regebben amikor a sajat zeneimet hallgattam autozas kozben, akkor mindig eltuntek a texturak, meg akadozott, azt hittem, a jatek hibaja, most meg vajsima az egesz. -
Puma K
nagyúr
Várj, segítek!
A lényeg amit a kolléga írt:
-Most kíváncsiságból indítottam egy Heaven tesztet...
-Fix 16% venti sebességet adtam meg neki ez alá nem tudom vinni, így beállt 74-75 fokra
-1501Mhz ről 64 foknál visszavett 1489Mhz-re, és utána már nem csökkent a 75 fokig már jobbanEzt most embertől, ember méretű szalmabábútól és VGA kártyától függetlenül írom:
Amúgy vicces, hogy az Nv féle GPU Boost-ot hogy megköveteli és milyen természetesnek veszi mindenki.
Anno meg hogy le lett hurrogva mikor még nem volt senkinek újabb kártyája ami már támogatta a Boost és boost 2.0-át, hogy mit emel az pár Mhz-t minek az amúgy is?! -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest