- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
simico
aktív tag
válasz
Dark Wander #12683 üzenetére
Euro Truck Simulator 2 nálam ultrán, 1080p-ben 60-110 fps között mozog, 70% fölött alig láttam a GPU kihasználtságot, átlag 40-50% körül van. Ahol leesik az pfs az a ProMods-ban levő, sokkal részletesebben kidolgozott városok, pláne esőben - de ez sem a kártya hibája (ilyenkor is csak 50-70%-on megy a kártya), hanem az ETS2 igencsak elavult, DX9-es grafikus motorja miatt van, erősebb kártyán is ugyanezt csinálja. A tükrök, eső és túl sok objektum megfingatja az öreg motort.
Far Cry 4 igaz nem ultrán (mostanában nem játszottam vele, fejből nem emlékszem mire van állítva), de elég stabilan 60 fps-t hoz. A kártyához kapott Rise of Tomb Raider is hozza a 60 fps-t high-medium vegyes beállításokkal, igaz a GPU és mind a négy CPU mag szinte végig 100%-on megy.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Ha a 960 mindent vinne 60fps-sel fhd-n ultran, akkor nem 60k korul mozogna az ara nem gondolod?
A felso kategoria vga-ban nem ennyi osszegnel tanyazik. Jo pelda ennek szemleltetesere, hogy a billentyuzetem tobbe kerult, mint a 960-am, de az mar keyboardoknal felso kategoria es nem is kell cserelni lehet eletem vegeig. -
Daw93
senior tag
válasz
Ez olyan mintha robogóval akarnál moto gp versenyt nyerni..
A 960 nem arra való amit te akarsz vele művelni, vegyél egy 1080 at és jó lesz az fps-ed. Ja, hogy az 200k nem 60k? Akkor marad a febtebb leírt szabászat. Nem a víz a hibás ha a kacsa nem tud úszni -
Trailblazer
veterán
válasz
Okthxbye...
-
Csupingo
veterán
válasz
Full hd-ben ultrán játszani az jelenleg 1060 szint (gtx 980), amik azért elég messze vannak a 960-tól. Sajna maga az 1080p-s felbontás is már elég erős kártyát kíván. 1600x900-ban én még egész jól elvagyok a 960-nal.
Inkább az a baj, hogy nálunk mostanában elég magasak a vga árak. A 960 az árához képest nem tud eleget, bár ha dollárban néznénk, akkor már nem lenne ilyen vészes a helyzet. -
Long Man
tag
válasz
Dark Wander #12649 üzenetére
A 2014-es, közepes beállításokkal futó Rise of Tomb Raider-re gondolsz?
(az NVIDIA GM206 chip, 2014-ben már eleve középkategóriásnak lett tervezve)
ps.:
Ahogy a Fáklya mondaná a Fantasztikus Négyes-ből: "Flame off" -
mcs
veterán
válasz
,,Egyszerűen 1 hót régi, több éves játék szétszaggatja magát"
Ezért nem inkább az FX 8300 lehet felelős? A legtöbb régi játék 2-4 magnál többet nem használ, és ezekben nagyon gyenge az FX.
-
edari
őstag
válasz
Driver reinstall nem segít?
-
synthattik
aktív tag
válasz
Azt megkérdezhetem,hogy melyik játék volt,és milyen beállításokkal?
Volt nekem is 960-am,és játszottam vele gta5,bf4,bf3 és azért meg volt vele a 60 fps mindenhol,high,very high beállításokon.
Az élsimítást el kell felejteni,max fxaa,ha van,de azért élhető volt ez a kártya.
Nyílván meg vannak a korlátai,a 128bit kevés lehet,de értelmes beállításokon nem hiszem,hogy ennyire el fogyott volna az ereje.
Nem kötekedés,vagy trollkodásból írom,csak szimplán érdeklődésképpen.
üdv zs. -
MrDerekas
addikt
válasz
Csak picit nem értelek, nagyon meg igen. Viszont egy középkategóriás kártyától (tudom erős, de ez a puszta tény. Nekem is egy vagyon egy ilyen kártya, de akkor is csak középkategória) miért vár el bárki felső/gamer teljesítményt? Érted.
-
Mans20
addikt
válasz
Melyik játék szaggatott?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Sajnos egyet kell értsek veled, újabb játékokban egyre jobban visszafogja a 128 bites memóriabusz, akármennyire is nem szerettük, szeretjük ezt olvasni / hallani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest