- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
mcs
veterán
válasz
MrDerekas #12375 üzenetére
Gpu-ban is az Xtreme a legcombosabb az alap 1405ös boostjával.
Ha tényleg ódzkodsz a tuningtól, akkor én a helyedben azt venném. A VRM-en is van külön borda, és intelligens a ventivezérlése is, mert 58-60 foktól kezd el pörögni és terhelés után 45 foknál kapcsol le.szerk.: a 2GD típusjelzésűt válaszd, mert van egy másik C-2GD is, ami referencia órajeleken megy.
-
mcs
veterán
válasz
MrDerekas #12330 üzenetére
Lehet, hogy jobb is, ha nem látod őket, mert időnként hajlamosak pontatlankodni.
Normális esetben pörgéskor a Windforce felirat villan fel a másik kettő helyett, de ez néha üresben is megesik. Emiatt csak 9,5 pontot vagyok hajlandó adni a kártyának tízes skálán.
Minden más tekintetben igényesen összerakott és nagyon szép darab. Nálam asztalon van a gép plexis házban, és jól esik ránézni.
Amúgy 8 pines tápcsatija van, amihez gyárilag nem adnak átalakítót. -
-
Tikakukac
titán
válasz
MrDerekas #11813 üzenetére
Bevallom férfiasan: én már régóta nem értem mi a tököm van itt, meg akkor most mit is kéne meg kinek.
Elméleti hülyéskedés megy úgyis, hát ki a tök fogja lecsapkodni a kismegszakítókat meg "turbo timert" építeni géphez. Vízhűtéshez voltak még ilyenek, asszem Aquaeroban van is ilyesmi kitalálva. Értelme annak sincs, de mondjuk egy 45k-s vezérlőpanelnél már megértem, magát szórakoztatnia kell az embernek.
-
-
Hunork
veterán
válasz
MrDerekas #11607 üzenetére
Nagyon szépen összefoglaltad!
Én úgy nevezném magam, hogy jó VGA párti vagyok. Régen volt 3 ATI kártyám, utána sok-sok NV. Most meg ismét AMD. Abban is biztos vagyok, hogy sokan a tápegységüket méretezik alul adott esetben AMD kártya esetén. Mert igen, többet fogyasztanak, kell mellé a jó minőségű, erős táp. Én kimaradtam a keringő driver gondokból, egyelőre minden rendben. Mint említettem, lesz teszt is, csak kevés időm van gép előtt ülni.De előrebocsátok pár kis szösszenetet:
1. Az R9 390 is csendben van 55-60 fokig. Tehát a ventik állnak! Mondjuk ez merész szerintem, pláne a lakhelyemen, ami egy panel 10. emelete. Légkondi nincs, csak egy álló ventilátor, így azért vigyáznom kell a gépre. Jelenleg Afterburner-rel fix 40%-on mennek a ventik (3db), és bekapcsoláskor 35 fok, több óra után idle 40-43 fok, játékok alatt meg 80 fok maximum. Itt BF4, Crysis3, Shadow of Mordor full maximum beállítások értendőek. Vagy pl. tesztprogramok. Tehát nem tűnik vészesnek a hőmérséklet és a zaj sem, ekkor még csendes. 50%-nál már érezhető a hang.De a 960 is simán elérte a 75 fokot, igaz nem teljes maximum beállítások esetén.
2. Valóban lehet belaggolás, de ez is inkább a CPU limitnek köszönhető, nálam is előfordul majd, hiszen egy i5 vs i7 azért számít...
3. Nem volt semmilyen képernyőhiba még, vagy lefagyás, program abort!
4. A TV-n a kép sokkal szebbnek tűnik, ez tény, de már ezt a Radeon 7500-nál is megtapasztalhattam. Nem tudom miért, de szerintem ebben jobbak, szinte pont ugyanolyan színkalibráció van a két kimeneten.De abbahagyom, nem szeretném, ha "megmoderálnának"
, hiszen itt tényleg nem cél a versengés, háború, én inkább a tapasztalatokat szeretném megosztani, amit majd el lehet olvasni a későbbiekben. Ha kész leszek, küldöm ide is a linket!
-
Benir8
senior tag
válasz
MrDerekas #11570 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom ahogy leírtad.
Ez alapján leutánoztam, nem olyan rossz, nincsenek be akadás(most még csak ma vettem meg a játékot), stabil 30-40 fps-sel van, néha 60 fps is van.
szerk.: Az Experience-t nem vágom, mert nagyon alacsonyra állítja be, meg még ki is írja hogy " A rendszer nem teljesíti a minimális...."
-
PlayMax
nagyúr
válasz
MrDerekas #11417 üzenetére
Vannak minőségi kategóriák és kb. jelen esetben a Gigabyte kártyák vannak az utolsó helyen.
Silány minőségű minden egyes alkatrésze ,volt egy pár Giga kártya a kezeim között nem az újaimból szoptam ki, működésileg nem volt velük gond ,de vlhol a biztonságérzet és a kényelem elmarad részemről.
VGA hűtésekből tudnak jókat csinálni ,csak a bibi hogy nem egy hűtésből áll egy kártya.Mindenkinek más az igénye és különbözőek vagyunk ,de az én igényeimet alapjába véve a gépembe nem teszek Gagyi alkatrészt és többet nem is szeretnék találkozni egy Giga vga-al sem ,nem fogok rá szorulni ,inkább rádobom azt a pár ezer forintot ,hogy kikerüljem.
Szerencsére alaplapok terén más a helyzet ,odafigyelve még kapható minőségi stabil deszka tőlük ,de már ebben sem a régiek. -
-
MrDerekas
addikt
válasz
MrDerekas #11268 üzenetére
Régi driver visszatelepít (368.22) - Crew indít... és megy és megy és megy. Örülés van és a kétkedéses fogadása a jövőbeni drivereknek.
Miután már az uplay-t, experience-t, drivert az újat is többször telepítettem újra, a játék reinstall előtt pedig a régi drivert. Szerencsére. Nem kellett így a játékot megint leszedni. Pedig az jött volna soron. -
Trailblazer
veterán
-
-
raubisoda
senior tag
válasz
MrDerekas #9382 üzenetére
Teszem mellé (javítsatok ha baromság nyugodtan ) tegnap nálunk nagy vihar volt és elment a netem azóta. Ez a villódzás azóta van azaz volt. Most,hogy lecseréltem így noproblem. Ez csak egy kombináció de sztem nem függ össze. A villódzásban nem volt böngészés natur desktop semmi munka játék a gépen és úgy. Most is mobilrol csapom a sorokat.
-
.LnB
titán
válasz
MrDerekas #8259 üzenetére
Elvileg a hűtéssel nem lesz gond és a hűtés hangjával se, mert a házam hangszigetelt, és 3db 140-es venti fújja be a levegőt elöl (2db Pure Wings 2 és egy Fractal Design Dynamic GP14c).
Egyébként pont a színe fogott meg, menne a házamba: https://onedrive.live.com/?cid=bf25b592946eba70&id=BF25B592946EBA70%21376974&authkey=%21AEfXgwnBR478hLg
(ezen a képen még nincs bent a 2 plusz venti elöl)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest