- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
U.Orsi #13961 üzenetére
Hirtelen csak ezt az egy tesztet találtam, itt 67 fokos volt. Persze az is lehet, hogy ház nélkül teszteltek. (Nem olvastam végig a cikket.) Ha van a házadban ventilátor, esetleg azokat kicsit nagyobb fordulatra lehet állítani, hogy jobban mozogjon a levegő a vga körül. Vagy ami valószínűleg hatásosabb lenne, ha megoldható: a kártya újrapasztázása. Talán már ráfér, mert nem mai gyerek. Persze azért a 80 fok sem annyira vészes, főleg akkor nem, ha csak ez az egy játék fűti ennyire. Ha nem szeretnétek szétszedni, akkor érdemes a videokártya ventilátorának a fordulatszámát feljebb állítani pl. msi ab-vel, amit már javasoltak is. Ugye fél kg por nincs a kártyán? (kipucolni, kifújni, stb.)
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
válasz
Dzsee326 #13934 üzenetére
És a win látja mindig? Nem a kártya foglalatra gondoltam, hanem a hdmi aljzatra a kártyán. Ha nem dugdosod naponta 10-szer, vagy a kábel nem mozog a foglalat környékén valamitől, akkor azért nem kéne drasztikusan romlania. Nem régi az alaplap? Az nem betegeskedhet? Esetleg a kártyát vedd ki a foglalatból, majd tedd vissza, vagy ha van másik pcie, abban is kipróbálhatod. Win 10 van? Ha még nincs kikapcsolva, akkor érdemes lehet a gyorsindítást is kikapcsolni. Ha nem cseréltél közben drivert, akkor gondolom nem azzal lehet a gond. Az újabbak mostanában megbízhatatlanabbak amúgy is.
-
-
Csupingo
veterán
válasz
RoyalEKO #13924 üzenetére
Pl. gpu-z -vel nézd meg terheletlen állapotban, win asztalon az órajeleket. Ha nem állnak vissza alapra, akkor vagy rossz driver miatt ragad be, vagy bányászvírusod van és az terheli a kártyát, azért tekerhet jobban a venti. Esetleg nem állítottad az nvidia driverben az energiagazdálkodást max teljesítményre? Ezekkel tudsz bányászvírust keresni: HitmanPro, Roguekiller, Adwcleaner, Malwarebytes. Szemmel is nézz rá a kártyára. Lehet, hogy csak 1 venti forog, azért pörög vadabbul, a másik pedig megszorult.
-
Csupingo
veterán
válasz
banderasz77 #13918 üzenetére
Nekem sajnos nem megy végig. Sok tesztet csináltak a srácok a topikban régebben, esetleg azokat nézd meg, talán össze tudod hasonlítani a tieddel.
-
Csupingo
veterán
válasz
banderasz77 #13916 üzenetére
Az is ingyenes? Azért linkeltem ezt. Akkor adj valami elérhetőséget, aztán letöltöm azt. Talán ilyen tesztel nem látsz nagy diffit. Min. fps-ben és fps ugrásokban lenne szerintem nagyobb eltérés.
-
Csupingo
veterán
válasz
banderasz77 #13914 üzenetére
3dmark vantage jó lesz? Estefelé ránézek.
Win 7 vagy win 10 alól futassam? -
Csupingo
veterán
válasz
banderasz77 #13912 üzenetére
Inkább a cpu-t nógasd, mert hagy azért a kártyában.
Persze inkább multinál látványos.
-
Csupingo
veterán
válasz
banderasz77 #13910 üzenetére
Szerintem nem kell figyelni semmire. Igen baráti az a hőfok. Nekem is ez a változat van. Itt még nem spórolt a giga. Hőcsövek, hátlap, csendes ventik, stb.
-
-
Csupingo
veterán
válasz
Gabor1123 #13900 üzenetére
Ez nem normális működés. Egy megjelenítővel kb. 38-42 fokon kéne állnia akár egész napos böngészés közben is, amíg valami nem kezdi jobban terhelni.
Le van választva a win-ben a 4k kijelző? A semmitől nem szabadna melegednie. Olyankor a gpu-z sensors ablak mit mutat? Felugranak az órajelek? Ha igen, akkor még 1-2 víruskeresőt futtatnod kéne. -
Csupingo
veterán
válasz
Gabor1123 #13898 üzenetére
Nem magától melegedet, hanem azután, hogy elindítottad a tesztet, ugye? Akkor nincs gond, úgy működik, ahogy kell. Ez egy félpasszív kártya, kb. 60 fokig nem kapcsolja be a vetilátorokat.
Nekem elég régi driver van telepítve. Az újak közül nem tudom melyik jó. Valami 39x-est próbálj ki. pl.: 399.24
-
Csupingo
veterán
válasz
Gabor1123 #13896 üzenetére
Ez jó, visszaállt alapra minden. Leszedted már a vga piszkáló progikat? Telepítettél új drivert? Ha igen, akkor itt a gpu-z -ben az első oldal közepén a bus interface-nél a ? -jelet nyomd meg, akkor elindul egy teszt. Ha átváltasz közbe a sensors fülre, láthatod a hőfokot és hogy elindul e a ventilátor 50-60 fok környékén.
-
Csupingo
veterán
válasz
Gabor1123 #13890 üzenetére
Na szép. Ez egy sima víruskereső, még nem hallottam róla, hogy tönkrevágott volna gépet. A saját oldaláról töltötted le? Win 10-ed van? Ha nem sikerül elindítanod a gépet, akkor kérdezz be a topikjába is. Ne haragudj, nem hittem volna hogy ilyen eset is előfordulhat.
Akkor nézd át a gépet valamelyik másikkal, ha nem félsz tőle.
Nvidia vezérőpult, 3d beállítások kezelése, energiagazdálkodás. Szerintem optimálison legyen.
Ha esetleg nem akarsz még víruskeresőt futtatni, akkor előbb töröld le a vga piszkáló progikat, aztán driverből telepíts egy másikat, majd a win-ben válaszd le a 4k megjelenítőt. Semmi se fusson, úgy nézd meg gpu-z -vel az órajeleket. Ha nem áll vissza alapra, akkor muszáj lesz bányászvírust keresned. -
Csupingo
veterán
válasz
Gabor1123 #13888 üzenetére
Szerintem kezdésnek szedj le mindent, aztán pl. gpu-z vel nézd meg az órajeleket. Talán még egy fhd és egy 4k kijelző esetén se illene 60 fokra melegednie a kártyának. A gpu-z -ben van render teszt is, ha azt elindítod, akkor figyelheted, hogy bekapcsol e a ventilátor. Itt valami nem kerek, érdemesebb tiszta lappal kezdeni és csak a driverrel próbálni először. A víruskeresőket persze futtathatod, mert lehet, hogy egy bányászvírus használja a kártyát és azért melegszik, vagy csak driver hiba és nem állnak vissza az órajelek. Ugye az nvidia driverben nem a maximális teljesítmény van beállítva az energiagazdálkodásnál?
-
Csupingo
veterán
válasz
Gabor1123 #13886 üzenetére
Pontosan milyen hőfokokat ér el? Elvileg a 4xx utáni driverek nem olyan jók, valami régebbivel kéne kipróbálni, akár ddu-s törlés után. Érdemes kezdésnek az összes vga piszkáló progit is törölni (erről az asus twek-ről még jót nem olvastam) és csak a drivert telepíteni, aztán úgy kipróbálni.
Az mit jelent, hogy a 4k tv nincs bekapcsolva? A win-ben is le van választva és csak a monitor aktív, vagy csak a készülék van kikapcsolva?
Ha ilyen film akad, akkor talán a proci is melegedhet. Megfelelő órajelen jár ilyenkor a cpu és a vga is?Bányászvírus keresőkkel nézted át a gépet: HitmanPro, Roguekiller, Adwcleaner, Malwarebytes?
-
Csupingo
veterán
válasz
eladogeppc #13883 üzenetére
Elvileg a gtx 950 tdp-je 90 W, az rx 560-é pedig 80 W. A 950-nel csak az a gond, hogy talán már csak kevés garanciával találni és csak 2 GB memória van rajt.
-
Csupingo
veterán
válasz
eladogeppc #13881 üzenetére
Kevesebb Stream Processors, kevesebb CU. Csökkentett memória órajel. Kicsit gyengébb a kártya a normál változatnál. A butított 560 kb. a sima 460 szintjén van.
-
Csupingo
veterán
válasz
eladogeppc #13878 üzenetére
28-tól van aprón 4 GB-os rx 560 (figyelni kell, mert van butított változat is), és 4 GB-os gtx 960 is. Egy gtx 1050 ti se lenne rossz, de azok 36-tól kezdődnek.
-
Csupingo
veterán
válasz
kusztax #13854 üzenetére
Lehet, hogy azért akad, mert elfogy a 2 GB ram. A memóriazabáló beállításokat kéne visszavenni, hogy 2 GB alatt maradj. Vagy bányászvírus is használhatja a kártyát, ezekkel tudod átnézni a gépet: Roguekiller, Hitmanpro, Adwcleaner, Malwarebytes. Az nvidia driverben az energiagazdálkodás legyen optimálisra téve.
A játék topikjában is rákérdezhetsz, hogy mik a felesleges memóriahasználó beállítások.
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
válasz
#17954112 #13845 üzenetére
Páran azt írták, hogy DRIVER SWEEPER-rel, vagy ddu-val való törlés után már működött nekik a driver. Esetleg azt kipróbálhatnád, vagy driver előtt még tedd fel a win sp1-et és ezt. Nem tudom, hogy segít e, mert én 100 éve telepítettem a win 7-et és még nem volt ilyen gondom.
-
Csupingo
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #13835 üzenetére
Jahh. Fél nap után lassan leesik, bocsi! Azért az első válaszom többnyire erről szólt.
Az igényeidtől függ, de természetesen erősebb a 970. Ami a lényeg, hogy használt kártyát szerintem csak rendes garanciával éri meg bevállalni.
-
Csupingo
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #13833 üzenetére
Ha 35-ért tudsz venni 970-et megbízható eladótól, akkor azt vétek otthagyni. Csak ha nincs rá garancia, nehogy feldobja a pacskert pár hónap után.
-
Csupingo
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #13831 üzenetére
A 960 ára + 35? Úgy akár már 6 GB-os 1060-at is találhatsz aprón.
-
Csupingo
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #13829 üzenetére
Azért már érezhető erőkülönbség van köztük. Ha csak azt nézed, akkor 15-20k-t szerintem megér. Viszont ha már nincs garancia a 970-re, akkor rizikós belevágni. Talán érdemes elgondolkodni egy 3 GB-os használt 1060-ban is.
-
Csupingo
veterán
válasz
PlayMax #13824 üzenetére
Nézz terhelés nélkül egy gpu-z képet. Lehet, hogy nem állnak vissza valamiért az órajelek. (bányászvírus) Nem azt írtad, hogy rá van kötve egy 4k tv? Ha nem használod, akkor válts vissza egy megjelenítőre, olyankor nem kéne melegednie. Ez félpasszív kártya, hacsak az előző tulaj át nem írta a bios-át.
-
-
Csupingo
veterán
válasz
amdboy #13799 üzenetére
Nehéz kérdés, mert azért érezhetően erősebb a 960, viszont a 2 GB memória manapság már nem túl sok. Ha a több fps-t preferálod és hajlandó vagy pár memória zabáló beállítást visszább venni a játékokban, akkor 960. Összességében én inkább a 960-at választanám, mert fhd high beállításoknál már kevés lehet a 460 ereje. Persze a 960 se fog 3x annyi fps-t produkálni, de játékonként plusz 5-10 -et talán.
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
válasz
Long Man #13790 üzenetére
Igen, általában és is akkor cserélem, ha egy új játék már nem hajlandó a régi driverrel elindulni. Mostanában csak a bf1 volt ilyen, azon kívül semmi gond nem volt a kártyához kapott több mint 2 éves 353.06-os verzióval.
Szerettem is nagyon, csak most egy másik játék új változata szórakozott, azt hittem a régi driver miatt, azért frissítettem, de kiderült, hogy nem az a gond, a játék nagyon bugos még. Sebaj, már nem teszem vissza a régit, de ilyenkor azért mindig megjegyzem a számomra hibátlan változat verziószámát. Azért se szeretem cserélgetni, mert már futottam bele tdr hibába is régebben. Sorra rossz volt 3-4 új driver, a régi jóval meg nem indult az opengl-es wolfenstein.
-
-
Csupingo
veterán
Mivel már csak az ördögszekerek találhatók a topikban, gondoltam felhívást intézek. Próbáltátok már a vp9-et a kártyával, pl. youtube 4k-s videó lejátszásnál? Konkrétan erről lenne szó. Nálam win 10 alatt viszonylag régebbi driverrel (375.63) látszólag működik. Direkt ezzel a driverrel nézve viszont win 7 alatt nem. Ugyan az a böngésző és a driver is. Olyat olvastam, hogy talán csak 2016 dec utáni, vagy 378.66 utáni driverrel működik. (Mondjuk akkor nem értem, hogy win 10 alatt miért jó.) Akinek win 7 van, kipróbálná kiváncsiságból, hogy nála mit mutat ez a videó?
-
Csupingo
veterán
válasz
andris94 #13782 üzenetére
Az nvidia oldalán nézted. A manual driver search-nél. 900m -> gtx 950m. Esetleg ha nem jó az új, akkor 3-4-gyel régebbivel is megnézhetnéd. Elvileg a laptop oldaláról is tudnod kéne vga drivert letölteni.
-
Csupingo
veterán
válasz
Neil Watts #13780 üzenetére
Örülünk.
-
Csupingo
veterán
válasz
Neil Watts #13777 üzenetére
Elvileg igen. Ilyesmi felállásban.
-
Csupingo
veterán
válasz
Bjørgersson #13731 üzenetére
Bocsánat, biztos én nem fogalmaztam egyértelműen. Csak azért válaszolok harmadszor is, mert elég kihalt a topik.
-
Csupingo
veterán
válasz
Bjørgersson #13729 üzenetére
Úgy értettem, hogy a mostani újabb kártyáknál már van boost 2, vagy 3.
-
Csupingo
veterán
válasz
holozis_HUN #13727 üzenetére
A boost 2, 3 miatt amúgy is szépen emelik az órajeleket ezek a kártyák, sokat már nem lehet rajtuk húzni, az a 3-6 fps szerintem nem éri meg a kártya kínzást.
-
Csupingo
veterán
Az kb. 50 MHz-cel több a gyárinál. Ennyi még nem vészes szerintem. És tényleg ez akkora plusz? Azt hittem, hogy nagyjából 2-3 fps-t jelenthet. Innen a topikból. Persze ennyire csak egy-két tesztig érdemes felpiszkálni.
-
Csupingo
veterán
válasz
AllTheBest #13698 üzenetére
Nekem fallout alatt is maxon teker. Az a 7xx MHz egész érdekes.
-
Csupingo
veterán
válasz
AllTheBest #13693 üzenetére
Én most játszom a fallout-tal, megy szépen. Akár ddu-val is eltüntetheted az amd-s driver maradványokat, aztán az nvidia telepítésénél is pipáld be a "tiszta telepítést". Egy-két régebbi változattal is megnézheted. A driverben a dsr nincs bekapcsolva? A win energiagazdálkodás teljesítménycentrikuson van? Nincs bányászvírusod? Nyugalmi (terheletlen) állapotban visszaállnak az órajelek a kártyán? Pl. gpu-z -vel nézve?
-
Csupingo
veterán
válasz
phoenix1989 #13654 üzenetére
Mennyi memória van a gépben? A virtuális memóriánál a win-ben a lapozófájl mire van állítva? Nálam az új cod ette meg az összes memóriát a kártyán, de semmi gondot nem okozott. Pl. hotfix out of memory gondra. Ilyeneket már néztél? Egy csomó frissítésnél, javításnál említve van a memória gond, szerintem ez inkább a játék hibája lesz.
-
Csupingo
veterán
válasz
seremetyevo #13596 üzenetére
Win energiagazdálkodás teljesítménycentrikuson van? Nem melegszik túl semmi (cpu, gpu)? Nyugalmi állapotban a gpu-z mit mutat? Nem jár magasabb órajelen a gpu és a memória a kártyán? Ha igen, akkor bányászvírusod is lehet.
-
Csupingo
veterán
válasz
gulupeti #13573 üzenetére
Szedd le az oldaláról.
-
Csupingo
veterán
válasz
phoenix1989 #13524 üzenetére
Talán még régebbi driverrel is tesztelhetnéd, vagy bányászvírusod van. Ezek közül valamelyik meg szokta találni: Roguekiller, Adwcleaner, Malwarebytes, Hitman.
-
Csupingo
veterán
válasz
holozis_HUN #13491 üzenetére
Amúgy Svensson-ék is tesztelték.
-
Csupingo
veterán
válasz
holozis_HUN #13489 üzenetére
Eddig az volt a köztudatban, hogy elég gyengén muzsikál az sli. Találtam egy tesztet, itt egész sok játék szépen gyorsult. Persze anyagilag már szerintem akkor se érné meg, ha hozzávágnának egy 4 GB-ost 30-ért az emberhez, mert ilyen árban már rx 470 és gtx 1060 3 GB-is van. A két kártya fogyasztása is 200 W körül lenne, meg előfordulhatnak gondok, valamint olyan is, hogy egy játék egyaltalán nem támogat sli-t, stb. (Mondjuk biztos sok emberben ott a kisördög, hogy 2 kártya legyen a gépében.)
-
Csupingo
veterán
válasz
atis1224 #13481 üzenetére
A 290, 380x és a gtx 960? A 960 a leglassabb, viszont talán problémamentesebb, mint a többi, de a hasonló teljesítményű amd kártyák dx12-ben szerintem többet gyorsulnak és kicsit ellépnek majd tőle a közeljövőben. A 290 elég öreg, már nem merném megvenni, ki tudja, mikor megy tönkre. Egy 275 W tdp-vel rendelkező batár. Melegebb és hangosabb is mint a többi. Az arany középút egy garanciás r9 380x lenne. Persze ez is melegebb és többet fogyaszt mint egy mai kártya, de nem olyan vészes. Én ezektől függetlenűl inkább vennék egy 75 W-os csendes, hűvös gtx 1050ti-t 51 környékén. A teljesítménye a 960 és a 380x között van.
-
Csupingo
veterán
válasz
atis1224 #13479 üzenetére
Azt, hogy szerintem még mindig több a gond amd kártyával, mint nvidia-val. Elég csak az rx 470/480 topikot olvasgatni és vele párhuzamosan a gtx 1060-at. Pedig az rx szériát egész jónak tartják, de még az se az igazi, úgy néz ki. Persze nem vitát akarok generálni, de pl. abból a 15 topikból is ezt lehet leszűrni, amiket olvasok. Az új amd-k a felső szegmensbe érkeznek, max. egy kicsit nyomnak le az árakon, de az is lehet, hogy nagyon nem lesznek hatással a lassabb kártyák árazására.
-
Csupingo
veterán
válasz
atis1224 #13477 üzenetére
Aprón látok r9 380-at 42-45 környékén, 380x-et 47-től. Ezek erősebbek, de a hallottak alapján gyakrabban megtréfálják az embert, mint egy 960, vagy mondjuk egy új gtx 1050ti 51 körül. Azért a 380 tdp-je 190 W, ami a gyakorlatban kb. 80 W-tal többet fogyaszt, mint a 960.
(2 év garanciával nem rossz, bár attól függ, hogy mik az elvárásaid.) -
Csupingo
veterán
válasz
atis1224 #13472 üzenetére
Mivel én is inkább nvidia-s vagyok, ezért azt mondom, hogy nem rossz vétel, bár nem az a leghallkabb 960. Viszont meg is jegyezném, hogy 39-43 környékén van új 4 GB-os rx 460 is. Teljesítményben összeségében kicsit gyengébb szerintem (pár dx12-es címben talán néhol gyorsabb), viszont 2-3 év garancia van rá.
-
Csupingo
veterán
válasz
balazska92 #13373 üzenetére
Terheletlenül visszaállnak az órajelek alacsony értékre? Gpu-z -vel megnézhetnéd. Ha nem, akkor lehet, hogy bányászvírusod van és azért melegebb a kártya a kelleténél. Egy roguekiller -t futtass le!
-
Csupingo
veterán
válasz
Tiger. #13317 üzenetére
Ha új a win és még ezeket nem tetted fel, akkor ezek kellenek. Bobalazs-nak jár a pont, ha sikerrel jársz.
-
Csupingo
veterán
Az előre betöltés akár lehet nagyobb látótávolság is, stb. (Később rajzol ki dolgokat, nem az orrod előtt.) Lehet, hogy az áll közelebb a valósághoz amit te mondasz, hogy inkább ritkábban töröl, ha bőven van hely. Bár működéstől függetlenűl azért a titan x is bepakolt, bennt hagyott 6,5 GB-ot. Gondolom ugyanilyen beállításokkal viszont a csak 4 GB-os kártyán akár 3,7 GB-al is beérné a játék. Így ismét eljutottunk oda, hogy akár meg lehet úgy is írni a játékokat, hogy a több memóriával rendelkező kártyák esetén több memóriát használjanak. Persze ezek nem biztos hogy valós értékek, mert ki tudja, hogy épp mennyi a "hasznos" memória a teljes foglalásból. Most én is csak agyaltam egy kicsit hozzáértés nélkül, be is fejeztem. Remélem majd valaki felhomályosít, hogy a gyakorlatban hogy működik. (Bár gondolom programozás kérdése, és többféleképpen meg tudják oldani a memóriahasználatot.)
Azért a cod se semmi 1600x900-ban 4 gigával.
-
Csupingo
veterán
Nem azért írtam, hogy örül és terpeszkedik, mert kevesebb memória nem elég. Arra céloztam, hogy valószínűleg pár játék kihasználja a több memóriát, ha tudja hogy van elég a kártyán, még ha amúgy vígan ellenne 600 MB-al is. Ilyenkor jobb a programnak is és a felhasználónak is, ha jóval több dolog van előre betöltve. Persze programja válogatja, hogy miképp működik adott esetben. (Már többször említettem, hogy nemrég még én is egy 512 MB-os kártyával nyomultam és nem éreztem késztetést harakirire, mert kevés a ram.)
(#13307) Tiger.: talán más progi is ugyanazt a bill. parancsot használja. Körül kell nézni, akár az nvidia driverben is. (Most fejből nem tudom, de biztos van bill. parancsos menü. Vagy valami win parancs lenne?
-
Csupingo
veterán
Nálam 1600x900-ban ennyi. Pedig nem is volt minden maxon. (Gondolom már sok program örül, ha terpeszkedhet a nagyobb memóriában és ki is használja.)
Most meg kéne néznem a hírhedt "gépgyilkos" cod-dal is. -
Csupingo
veterán
válasz
holozis_HUN #13253 üzenetére
-
Csupingo
veterán
válasz
holozis_HUN #13251 üzenetére
Minggyáá nyomok egy kis tombot 900p-ben, egy pill...
-
Csupingo
veterán
válasz
#73029888 #13236 üzenetére
Én kicsit régebbi driverekkel is megnézném (4-5 kiadással korábbi), mert az utolsó kettővel elismerten voltak gondok.
(#13243) Tiger.: ha marad egy darabig az a monitor, akkor elég lehet a 2 GB-os verzió is. Viszont ha nagyon számít a pénz is, akkor 35 körül 950 is van, az se sokkal lassabb. (Egész jók: msi gaming, asus strix, gigabyte xtreme, 960-ból a wf2 oc se rossz)
-
Csupingo
veterán
válasz
amdboy #13225 üzenetére
Szerintem csak izmosabbra érné meg. Csak a memória miatt csodát nem fogsz látni. Akkor van értelme, ha szinte ingyen el tudod intézni, vagy több garis minőségibb kártyára váltasz (pl. msi gaming, de az asusod se rossz). Ha most ésszerű keretek közt meg tudsz válni tőle, akkor talán lehet értelme, mert a jövőben inkább a 4 GB-os kártyákat fogják keresni a használt piacon. A 2 GB-os verziókat nehezebb lesz eladni.
-
Csupingo
veterán
válasz
AXisBOLD #13091 üzenetére
Egy elmozdult sata csatlakozó, esetleg memória gond. Sokszor segít, ha a böngészőben ki van kapcsolva a hardveres gyorsítás (vagy másik böngésző). Állítólag az ezelőtti nvidia driver rossz volt, az nv is elismerte. A 375.63 már jó. Esetleg nézd meg, a win eseménynapló mit ír. Van egy progi, ami segíthet: "A LatencyMonnak a "Drivers" füle segít megtalálni a tettest. Keresd a highest execution time-mal rendelkező drivert."
-
Csupingo
veterán
válasz
holozis_HUN #13045 üzenetére
Akkor nézd meg a win csoda clear type szöveg beállítását.
-
Csupingo
veterán
válasz
Bjørgersson #13043 üzenetére
Nofene, pedig elolvastam a tesztet is. Már ki is ment ez a rész a fejemből.
-
Csupingo
veterán
válasz
holozis_HUN #13039 üzenetére
Szerintem csak játékok alatt működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest